BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Emelkedéssel nyitott a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 23,94 pontos emelkedéssel, 41 561,14 ponton nyitott kedden.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 23,94 pontos emelkedéssel, 41 561,14 ponton nyitott kedden.

A hétfői záró értékéhez képest 0,06 százalékkal erősödött.

A koronavírus-járványról érkező hírek miatt hektikus kereskedésre számít a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője.

Varga Zoltán az előrejelzésében felidézte, hogy hétfőn jelentős pozitív korrekció zajlott a magyar tőzsdén, miután pénteken rég nem látott ütemben estek az árfolyamok.

A szakértő szerint az Egyesült Államokban jelentős felpattanás látható, így kissé pozitív hangulatban indulhat a keddi kereskedés, ez azonban nagyon gyorsan változhat a koronavírus-járványról érkező hírek függvényében.

A vezető részvények közül az OTP grafikonján 13 200 forint közelében van rövid távú támasz, míg ellenállási szint 14 000 forintnál található.

  • A Mol árfolyamában 2332 forintnál alakult ki támasz, 2500 forintnál pedig ellenállás húzódik.
  • A Richter jelentősen erősödött hétfőn, megerősödött a 6400 forintos támasz, ellenállás pedig 6800 forintnál található.
  • A Magyar Telekom grafikonján 400 forintnál található támasz és 410 forintnál ellenállás szint – jelezte az elemző.
  • Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.