BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Részvényopciókat hívtak le az OTP csúcsvezetői

Szerda reggel megközelítette a 18 ezer forintot a bankpapír árfolyama.

Mindenkori rekordra erősödtek tegnap az OTP Bank részvényei, ma pedig folytatódott a rali, s megközelítette a 18 ezer forintot a jegyzésár. A pénzintézet szerdai közleménye szerint Bencsik László vezérigazgató-helyettes tegnap a bank kedvezményes részvényvásárlási programja keretében 6 168 darab OTP-részvényt hívott le 12 653 forintos átlagáron. Wolf László igazgatósági tag pedig ugyanezen az árfolyamon jutott hozzá 11 099 darab OTP-papírhoz. 

Mindketten még kedden el is adták a frissen szerzett részvényeket.

Fotó: Shutterstock

Bencsik László 17 006 forintos átlagáron értékesített, ami alapján 26,8 millió forint volt a tranzakciói eredménye. Kollégája jobban időzített, Wolf László 17 354 forintos árfolyam mellett adott el tegnap 10 600 darab bankrészvényt, ezzel közel 50 millió forint hasznot lehetett realizálni. Ma a 17 920 forintos reggeli rekordárfolyam alatti szinteken folytatódik a kereskedés, de több mint 1 százalék plusz még így is maradt a tegnapi záróárhoz képest. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.