BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Marco Rossi üzent a kórházban ápolt Varga Barnabásnak

Marco Rossi Varga Barnabásnak ajánlja a magyar válogatott következő győzelmét, természetesen, ha csapatunk továbbjut az Európa-bajnokság következő fordulójába. A szövetségi kapitány a Facebook-oldalán osztott meg egy posztot, amelyben Vargának üzent. Marco Rossi a megható sorokhoz képeket is csatolt.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya megható üzenetet küldött a stuttgarti kórházban lábadozó Varga Barnabásnak. A csatár a skótok elleni mérkőzésen ütközött össze Angus Gunn kapussal. Varga arckoponyacsont-törést szenvedett, illetve egyes csontok a helyükről is elmozdultak. Hamarosan megműtik a német kórházban, ha minden rendben lesz, akkor szerdán engedik haza.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Európa-bajnokság
Marco Rossi
Varga Barnabás
sérülés
magyar válogatott
skót kapus
Marco Rossi a magyar válogatott következő győzelmét Varga Barnabásnak ajánlja / Fotó: AFP

Marco Rossi a Facebook-oldalán írt üzenetet Vargának.

„A csapattársaidhoz hasonlóan Te is minden labdáért megküzdöttél. Anélkül, hogy valaha is féltél volna. Egy emberként aggódtunk, amikor láttuk, mi történt!

Tudjuk, hogy rendbe fogsz jönni, de sajnos, ha sikerül továbbjutnunk, nem leszel velünk. Mindent meg fogunk tenni, és ha lesz rá lehetőségünk, a következő sikert neked ajánljuk!

Jobbulást Barni, visszavárunk!”

– írta Rossi. Az üzenethez három képet is csatolt, ezek közül az egyik a magyar válogatottról készült, ahogy Varga mezével ünnepelték a skótok felett aratott győzelmet. 

Nemzeti tizenegyünk Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával, 1-0-ra legyőzte a skót válogatottat. Csoboth rekordot is felállított a találattal, hiszen ez volt az Eb-k történetének legkésőbbi gólja, amelyet még a rendes játékidőben szereztek. A győzelemmel Marco Rossi csapata 3 ponttal az A csoport harmadik helyén áll. Még van esély a továbbjutásra, ehhez három másik meccs eredményeit kell nyomon követni.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.