BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Párizs 2024: nem találják Milák Kristófot, még az edzője sem tud róla semmit

Elméletben később utazott volna el Milák Kristóf Párizsba. Milák edzője, Virth Balázs immár több mint egy hete nem látta a tanítványát.

Csütörtök reggel az úszók második csoportja is elutazott Párizsba. Milák Kristóf nem tartott a többiekkel, a sportoló edzője pedig nem tud semmit az olimpiai bajnok, világcsúcstartó klasszisról – írta meg a Magyar Nemzet.

MILÁK KristófKaposvár, 2023. április 19.
A gyõztes Milák Kristóf a 100 méteres férfi gyorsúszás döntõje után a 125. Úszó Országos Bajnokságon Kaposváron 2023. április 19-én.
MTI/Derencsényi István
Elméletben később utazott volna el Milák Kristóf Párizsba / Fotó: Derencsényi István


Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a lapnak nyilatkozva már szerdán előrevetítette és meg is indokolta, hogy Milák Kristóf miért utazik el majd csak a hét végén, avagy miért marad addig itthon. Azonban a Magyar Nemzet információja szerint 

Milák edzője, Virth Balázs immár több mint egy hete nem látta a tanítványát.  

A Világgazdaság is megírta, hogy Milák Kristóf nem jelentkezett az edzőjénél, Virth Balázsnál, így az edző Kapás Boglárkával és Márton Richárddal Dubajba repült, hogy aztán mindannyian átmenjenek a dohai világbajnokságra. Az olimpiai és világbajnok Milák Kristóf legutóbb a 2023 márciusában rendezett felnőtt országos bajnokságon állt rajtkőre, egy hónappal a nyári, fukuokai világbajnokság előtt bejelentette, hogy 

sem fizikálisan, sem mentálisan nincs olyan állapotban, hogy a világ legjobbjai között legyen. 

A 24 éves úszófenomén idén januárban törte meg a csendet, miután kisebb időre távol maradt a medencétől, amit azzal indokolt, hogy szüksége volt egy hosszabb pihenőre.

Párizs 2024: megnyugodhat Magyarország, előkerült Milák Kristóf

Kiderült, mikor szállt fel a repülőgépre.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.