BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Varga Barnabás
Angus Gunn
magyar válogatott
Európa-bajnokság
Eb
skót válogatott kapus

Foci-Eb 2024: kiderült hol lábadozik Varga Barnabás a brutális sérülése után

A Vas vármegyei Szentpéterfán lábadozik az Európa-bajnokságon megsérült magyar csatár. Varga Barnabás a skót ellen szenvedett el súlyos sérülést, az arca több helyen eltört. Stuttgartban megműtötték, így már hazatérhetett a szülőfalujába.

Szülőfalujában, a Vas vármegyei Szentpéterfán gyógyul a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon súlyos fejsérülést szenvedő Varga Barnabás.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Varga Barnabás
Angus Gunn
magyar válogatott
Európa-bajnokság
Eb
skót válogatott kapus
Fotó: AFP

A magyar válogatott és a Ferencváros csatára a Skócia elleni csoportmeccsen ütközött a levegőben az ellenfél kapusával, majd hosszas ápolás után szállították kórházba, ahol kiderült, hogy több csont eltört az arcában, illetve agyrázkódást szenvedett. Másnap megműtötték, két nappal később pedig kiengedték a stuttgarti klinikáról, a fradi.hu szerdai beszámolója szerint azóta szülőfalujában pihen és gyógyul.

Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok

– mondta a kétszeres magyar gólkirály, aki azt kérte a sajtó munkatársaitól, mihamarabbi felépülése érdekében ne zavarják őt kérdésekkel, megkeresésekkel.

Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem, és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat

– fogalmazott a FradiMédia stábjának Varga.

Az M4 Sporton jövő kedden 17 órakor adásba kerülő Fradi Tv-ben Varga többek között arról is beszél, mire emlékszik az ütközésből, mit jelentett számára, hogy világsztárok is üzentek neki, hogy lesz-e benne félelem a hasonló helyzetekben, illetve mikorra tervezi a visszatérését.

Foci Eb 2024: először szólalt meg Varga Barnabás, elárulta, mikor térne vissza

Az Európa-bajnokságon súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabás először adott hosszabb interjút klubcsapata médiastábjának. A focista hosszan beszélt arról, hogy milyen jól esett neki a szurkolók aggódása, illetve elmondta, mikor szeretne visszatérni.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.