BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán az igazmondásról: a WikiLeaks-szel nem foglalkozunk

„A parlamentben ezzel nem foglalkozunk” – válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök arra az azonnali kérdésre, amelynek témája az volt: hogyan kell értelmezni a WikiLeaks-anyagokat, valóban nem mondott-e igazat a 2006-os kampányban.

Az ülés délutáni részében a gazdaságpolitikai témák domináltak. Cséfalvay Zoltán államtitkár például elmondta, azon dolgoznak, hogy az új adópolitika ne érintsen rosszul senkit sem, az ellenzékből pedig MSZP és az LMP felszólalói is a kiskeresetűeket védték.

Az adóváltoztatások után szavaztak többek közt a távhőszolgáltatók új támogatási rendszeréről, valamint a közbeszerzési törvény átírásának és az innovációs és fejlesztési eseti bizottság létrehozásának és a nemzeti energiastratégiának a módosító javaslatairól. A keddi nap egyetlen témája a gazdaság lesz: ma tárgyalnak a 2010-es zárszámadásról, az uzsorával összefüggő törvényekről, a Gazdasági Versenyhivatal tavalyi működéséről és LMP-s javaslatra a nagyáruházak méretének korlátozásáról is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.