BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar céget vásárol a Yahoo!

A Yahoo! Inc. megállapodott a Tensa Kft., ismertebb nevén az IndexTools jelentős részének felvásárlásáról. Az

IndexTools a webanalitikai software piac egyik vezető vállalata. A felvásárlás kiterjed az IndexTools webanalitikai üzletágára és technológiájára illetve a Tensa Kft. leányvállalatára, a Tensa R&D Kft.-re. 

„A Yahoo! hisz abban, hogy az igazán értékes és fontos információk megszerzésének képessége elengedhetetlen a piaci lehetőségek kiaknázásához és a sikeres kampányok kivitelezéséhez” – mondta Bassel Ojjeh vezető alelnök és a Yahoo! Strategic Data Solutions csoportjának vezetője. 

A felvásárlást követően elsőként az a több, mint 150 000 kis és közép méretű vállalkozás élvezheti ezeknek a megoldásoknak az előnyeit, aki a Yahoo!-n keresztül folytatja marketing tevékenységét.

Az IndexTools  webanalitikai és a kattintás alapú kampányok (Pay Per Click) optimalizálását támogató (Bid management) megoldásaival a vállalkozások pontos és percre kész információhoz juthatnak online kampányuk hatékonyságáról.

A felvásárlási tranzakció jelenleg a végső szakaszába érkezett és várhatóan 2008 első felében fog lezárulni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.