BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szűk határok közt mozog a forint

Szerda reggel 238,26 forintot kérnek a devizapiacon az euróért, ami majdnem egy forinttal több, mint a keddi záráskor.

Tegnap napközben végig 239 fölött volt az euró forintárfolyama, volt hogy 240 felé is közelített, végül nap végére beerősödött a hazai fizetőeszköz: záráskor 237,4 forinton jegyezték az eurót. Ehhez képest közel egy forinttal begyengült reggelre a forint, nem csak az euróval, más külföldi devizákkal szemben is.

A dollár ára 163,5 forintig ment le kedden a nap végére, ehhez képest ma reggel a zöldhasú is közel egy forinttal kerül többe: 164,59 forintba.

A svájci frankot aktuálisan 148,559 forinton jegyik, ekörül mozgott tegnap napközben is, ám este csak 147,78-at kértek érte a devizakereskedők.

A japán jen 1,513 forintba kerül, az ázsiai pénz árfolyamában napok óta elenyésző az ingadozás.

Látványosan lement viszont tegnap estére az angol font ára: a britek pénzét 291,76 forintért is lehetett kapni, és annak ellenére hogy ma reggelre megdrágult az angol deviza, még mindig nagyon olcsó: 292,459 forinton árulják.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.