BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vírushíradó portál indult

A közelmúltban megkezdte működését a www.virushirado.hu portál, amelynek alapvető célja, hogy a számítógépes vírusokkal kapcsolatban naprakész információt nyújtson magyar nyelven. A Vírus Híradó készítői és szerkesztői - a 2F 2000 Kft. szakemberei - 1994 óta foglalkoznak vírusvédelemmel. A híradó napi üzemeltetésében négyfős szakmai stáb vesz részt.

A portál heti (Vírus Híradó) és aktuális (Vírus Riadó) hírlevelei segítenek abban, hogy a regisztrált felhasználók percre készen értesülhetnek a legújabb, terjedőben lévő vírusokról, és ezen információk segítségével megelőzhetik az esetleges fertőzéseket.

A folyamatosan bővülő információgyűjteményt az oldal szerkesztői úgy állították össze, hogy az irodai felhasználóktól a képzett it-szakemberekig mindenki megtalálja a számára szükséges hasznos információt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.