BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A CRM-piacra lép a Griffsoft

Griff-CRM Kft. néven új üzleti tanácsadó leányvállalatot alapított a Griffsoft Informatikai Rt. - tudta meg lapunk Ládonyi János ügyvezető igazgatótól, aki 49 százalékban tulajdonosa is az új cégnek. A vállalkozás a Microsoft által a közelmúltban Magyarországon is elindított ügyfélkapcsolati rendszer (CRM) bevezetésével foglalkozik. Az informatikai megoldás a közép- és kisvállalatok számára készült, s az értékesítésük az ügyfélszolgálati tevékenységük hatékonyságát javíthatja.

A rendszer három problémára kínál megoldást: a vevők hatékonyabb megszerzésére, a már megszerzett vevők megtartására és a jobb vezetői, alkalmazotti informáltságra - emelte ki Ládonyi János. Bevezetésének költsége - rendszermérettől függően - átlagosan 2-5 millió forint, kevesebb, mint az ugyanekkora vállalatnagyságra szóló vállalatirányítási rendszereké (ERP). A Griff-CRM Kft. első ügyfele a Főnix Hotel Kft., amely oktatóközpontot és szállodát üzemeltet a CRM rendszerrel.

A Griffsoft Rt. saját fejlesztésű ERP rendszerével már közel másfél évtizede van jelen a költségvetési szervek és a vállalatok piacán. A cég elnöke, Szajbély György a közelmúltban azt nyilatkozta lapunknak, hogy a társaság az idén már az egymilliárd feletti árbevételű cégek klubjába tart. Hozzátette: az egy évvel korábbihoz képest közel megduplázható forgalom legalább 30 százalékban az uniós csatlakozás nyomán megnyíló pályázatoknak köszönhető. Ismeretes, hogy már tavaly is jótékonyan hatott az üzleti szoftverpiac ezen szegmensére a szaktárca által kiírt, közel félmilliárd forintos pályázat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.