BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Cisco-Microsoft együttműködés

A világ legnagyobb hálózatieszköz-gyártójaként ismert Cisco Systems és a világ vezető szoftvergyártója, a Microsoft Corp. a jövőben megosztják és integrálják biztonsági technológiáikat. A két cég közös fejlesztései nyomán közös ügyfeleik még hatékonyabban tudnak majd védekezni a biztonsági fenyegetésekkel és a rosszindulatú szoftverekkel szemben - áll az együttműködésről kiadott közleményben.

A megállapodás értelmében a Cisco és a Microsoft a technológiai információk megosztásával kompatibilissá teszi a hálózatvédelmi eszközeiket. Ennek révén a felhasználók integrálhatják a Cisco hálózati infrastruktúrájába beágyazott biztonsági funkciókat és a Microsoft Windows biztonsági szolgáltatásait. A két cég emellett támogatni fogja a hálózati bejelentkezési és a hozzáférés-vezérlési módszerek szabványosítását is, elősegítve ezzel szélesebb körű elterjedésüket. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.