BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Kereskedelmi és értékesítési rendszer

A Magyar Televízió Rt. tárgyalásos közbeszerzést indított. A feladat a cég reklám-, szponzorációs idejének, társadalmi célú hirdetéseinek értékesítését támogató kliensszerver architektúrájú szoftverrendszer egyedi igények alapján fejlesztett feldolgozó és interfész modulokkal, az azt működtető adatbázis-kezelő szoftver- és szerverhardver, valamint húsz kliensszoftver szállítása és telepítése. A teljesítés határideje 2005. június 30-a. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Szoftverfejlesztés nyilvántartáshoz

A Magyar Nemzeti Bank egyszerűsített eljárást hirdetett szoftverfejlesztésre a számlarend és ügyletkatalógus nyilvántartásának az SAP R/3 rendszeren belül történő megvalósítására. Az ajánlatkérés tárgyát képező rendszerben olyan nyilvántartást kell vezetni, amely tartalmazza minden számla jelét és megnevezését; tartalmát, ha ez a számla megnevezéséből egyértelműen nem következik; értéke növekedésének és csökkenésének jogcímét; a számlát érintő gazdasági eseményeket és azok más számlákkal való kapcsolatát; a főkönyvi számla és az analitikus nyilvántartás kapcsolatát; a számlarendben foglaltakat alátámasztó bizonylati rendet. A hierarchikus számlarend és ügyletkatalógus nyilvántartását történetiség kezelésével kell megoldani. A teljesítés határideje a szerződést kötésétől számított 30 munkanap. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Adóbevallások rögzítése

Az APEH Tolna megyei igazgatósága nyílt eljárást írt ki. Feladat a megye adóalanyai által beküldendő 2004., 2005. évi éves szja, áfa, társaságiadó-bevallások, munkáltatói, kifizetői adatszolgáltatások 2005., 2006. évi havi, negyedéves egyes adó- és járulékköltségekről szóló, és az áfabevallás számítógépes nyilvántartása, első és második rögzítése, a szigorú számadási nyomtatványok egyszeri rögzítése az ajánlatkérő által biztosított program felhasználásával és szakmai felügyelete mellett, az ajánlatkérő által biztosított gépparkkal, továbbá a bevallások feldolgozását megelőző ügyviteli feladatok ellátása, irattározás. A teljesítés kezdete 2005. január 1-je, befejezése 2007. január 31-e. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Adatátviteli szolgáltatások

A Belügyminisztérium távközlési szolgálata pályázatot írt ki a szomszédos országok külképviseletei részére nyújtott adatátviteli szolgáltatások nyújtására. Az EU Hivatalos Lapjában is közzétett hirdetmény szerint feladat a dokumentáció szerinti hálózati végpontok közötti távadat-átviteli összeköttetések biztosítása. A teljesítés helye: Budapest, Horvátország (Eszék), Szerbia és Montenegró (Szabadka), Románia (Kolozsvár, Bukarest), Szlovákia (Pozsony, Kassa), Szlovénia (Ljubljana-Sentvid) Ukrajna (Ungvár). A teljesítés határideje az adatátviteli hálózat kiépítésére és a próbaüzem befejezésére 2004. december 31., az üzemeltetés megkezdésére pedig 2007. december 31. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Másológépeszköz-rendszerek kiegészítése

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság tárgyalásos eljárást indított a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények által korábban vásárolt különböző technológiai platformok szerinti másológéprendszerek és -elemek üzemeltetési (amelybe beletartozik a karbantartás és javítás is) és egyéb kapcsolódó szolgáltatás útján történő kiegészítése, bővítése és cseréje. A teljesítés Magyarország területén a központosított közbeszerzés intézményeinek (mintegy 1008 intézmény, valamint az önként csatlakozók) székhelyein, telephelyein. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Adatátviteli utak és szolgáltatások

A Belügyminisztérium távközlési szolgálat nyílt eljárást írt ki az okmányirodák működéséhez szükséges adatátviteli utak és szolgáltatások biztosítására a dokumentációban felsorol végpontok között. A teljes mennyiség összesen 408 plusz, illetve mínusz 10 százalék digitális-, 362 plusz, illetve mínusz 10 százalék analóg hálózati végpont. Az adatátviteli hálózat kiépítésének és a próbaüzem befejezésének határideje 2005. január 31., az üzemeltetés megkezdésének 2005. február 1., befejezésének pedig 2008. január 31. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Integrált vállalatirányítás

Öt ajánlat közül a KFKI ISYS Informatikai Kft. nyerte a fővárosi önkormányzat csarnok- és piacigazgatóságának az integrált vállalatirányítási rendszer szállítására, egyedi fejlesztésére és bevezetésére indított tárgyalásos eljárását. Az ellenszolgáltatás összege (áfa nélkül) közel 59,7 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Adatátviteli összeköttetés

Négy ajánlattevő közül a Matáv Rt. nyerte a Magyar Televízió nyílt pályázatát. Az MTV Rt. szegedi, illetve pécsi stúdiói és az MTV Rt. Szabadság téri stúdiója közötti állandó képjel- és adatátviteli öszszeköttetés ellenszolgáltatásának összege 600-600 ezer forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Nagyméretű monitorok

A Budapest Airport Rt. nyílt eljárást indított nagyméretű TFT LCD-monitorok beszerzésére. Az Európai Unió Hivatalos Lapjában is közzétett hirdetmény szerint a kétféle méretű monitorból összesen 118-at vásárolnak. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Internet-hozzáférés

Két ajánlattevő közül a GTS DataNet Távközlési Kft. nyerte a Honvédelmi Minisztérium internet-hozzáférés biztosítására (1x8 Mbps sávszélességű adatcsatornán) indított tárgyalásos eljárását. Az ellenszolgáltatás összege bruttó 32 737 500 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.