BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

IBM-finanszírozás Közép-Európában is

Az IBM novembertől kibővítette lízingtevékenységét Cseh-, Magyar- és Lengyelországra. Ennek keretében a világ informatikai piacának legjelentősebb pénzügyi szolgáltatójaként ismert IBM Global Financing olyan új konstrukciókkal egészítette ki portfólióját, amelyek mostantól közvetlenül is elérhetők a térségben az IBM helyi finanszírozási szakértőin keresztül.

Richard Schwarz, az IBM Global Financing kelet-európai, közel-keleti és afrikai térségért felelős vezetője a bejelentés kapcsán elmondta: Egyre jobban nő az igény a rugalmasabb informatikai finanszírozás iránt. A cég az év folyamán már korábban megkezdte a halasztott fizetési pénzügyi konstrukciók értékesítését Kelet-Európában, akkor még az üzleti partnereken keresztül.

Az IBM már több finanszírozási szerződést kötött a térségben. Az elmúlt hónapban született meg az IBM Global Financing lengyelországi szervezete és a lengyel informatikai piac legjelentősebb szereplője, a Prokom Software SA közötti kétmillió euró értékű szerződés. Az IBM Global Financing lízingajánlata azoknak az ügyfeleknek szól, akiknek korlátozott a költségvetése vagy egyszerűen csak szeretnék elosztani az új technológia bekerülési költségét a projekt teljes élettartamára. Az IBM kedvezőbb tarifákat alkalmaz akkor, ha az ügyfél a lízingfutamidő végén visszaszolgáltatja a berendezést. Az ilyen típusú maradványérték-lízing konstrukciókat az IBM újrafelhasználási és felújítási programjai teszik lehetővé. Az IBM Global Financing más gyártók hardvereire, szoftvereire és szolgáltatásaira is kínál finanszírozást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.