BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Röviden

Nemzetközi megbízások a Megatrendnek

A Megatrend 2000 Rt. megállapodott első szlovákiai ügyfelével, a Riadel mezőgazdasági gépalkatrészeket forgalmazó vállalattal, az Infosys rendszer bevezetéséről. A cég romániai leányvállalata, a Megatrend Romania Srl pedig a temesvári Munax céggel kötött szerződést ugyanerre a rendszerre. Utóbbi társaság is mezőgazdasági gépalkatrészek gyártásával és -forgalmazásával foglalkozik. (VG)

BEA - mobil platformon is

Mobil eszközökön is megjelentethetik már a BEA-rendszereket használók online szolgáltatásaikat a német társaság közelmúltban piacra került integrált mobil platformja révén - adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora. Az integrált mobilkommunikációs platform használatával könnyen kialakíthatók a vállalatoknál szétszórtan található alkalmazásokra és adatokra épülő mobilszolgáltatások. (VG)

MFG/PRO Fűzfőn

MFG/PRO rendszert vezet be a Fűzfői Papíripari Rt.-nél a KFKI Isys Kft. A rendszer támogatja az egyedi és a műhelyrendszerű gyártást, a folyamatos és sorozat-, valamint a projektszerű gyártást is. A változó összetételű elosztási tevékenységet folytató vállalatok számára, amely a papírgyártásra is jellemző, támogatást nyújt az áruterítési feladatok megszervezésében és elszámolásában. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.