BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lost: folytassa online!

A Magyarországon is sikerrel futott amerikai sorozat, a Lost alkotói nemrégiben jelentették be egy gigantikus interaktív játék megszületését, a Lost Experience-t. A netalapú Lost Experience egy a sorozattal párhuzamos, de a televízióban nem sugárzott történetszálra épül, ám megtalálhatók benne a Lostban már megtapasztalt természetfeletti és pszichológiai rejtélyek is, így a játékban olyanok is részt vehetnek, akik egyáltalán nem látták a szériát. Az új epizódban új karakterek jelennek meg, s a második sorozatból ismert titokzatos Hanso Foundation is felbukkan.

A rajongókat különböző multimédiás platformokon keresztül célozzák meg, amelyekbe az e-mailek, az SMS-ek, a reklámok, a weboldalak egyaránt beletartoznak. A május eleji Lost vetítése során például a nézők az egyik reklámban egy telefonszámot kaptak, amelyet ha felhívtak, a Hanso Foundation és néhány dolgozója üzenetrögzítőjén találták magukat. A következő héten egy újabb reklám a www.sublymonal.com internetes címre irányította őket. A rögzítőn talált üzenetekből néhány útmutatást kaphattak, amelyet a honlapon hasznosíthattak. A játék folytatódik, útmutatásokat kapnak, kérdésekre kell válaszolniuk, kódolt üzeneteket, rejtvényeket kell megoldaniuk, akár egy játékban. A Lost-rajongók pedig különböző fórumokon is kicserélhetik gondolataikat. Akiknek a puzzle egyes darabjait helyesen sikerül kirakniuk, azok nagy nyereményben nem reménykedhetnek, ám az mindenképpen elégedettséggel töltheti el őket, hogy bekukkanthatnak a szigetet övező titkok hátterébe, s rálelhetnek a válaszokra. (FB)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.