BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bővülő mobilos vásárlási portfolió

A Volánbusz Zrt. kezdeményezésére újabb lehetőséggel bővült a T-Mobile előfizetők mobilos vásárlási portfoliója. Tegnaptól a legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei a busztársaság több belföldi távolsági járatára, valamint a bécsi nemzetközi járatra is vásárolhatnak jegyet mobiltelefonon.

A lehetőség mind a havidíjas, mind a pre-paid kártyás előfizetők számára elérhető, előbbiek a havi számlával, utóbbiak előre feltöltött m-com egyenlegükkel fizethetik ki a jegyet. A bejelentés kapcsán Winkler János a Magyar Telekom Nyrt. mobilágazatáért felelős vezérigazgatóhelyettese kiemelte, a társaságnál több éve futó mobilos vásárlás ma már egyre jelentősebb szerephez jut, az ügyfelek az idén havi 600-800 ezer tranzakciót hajtanak végre, beleértve a digitális tartalmakat(képek, csengőhangok) is. Utóbbiak nélkül is havi 60-70 ezerre tehető az m-vásárlás. Ebből 40 ezer esetben autópályamatricát, 20 ezer esetben pedig lottót vesznek az ügyfelek. Népszerű még a szegedi parkolótársasággal bevezetett mobilos parkolás, hasonlóra készülnek Siófokon és Zalaegerszegen is.VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.