BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Panasonic gyártója Európát célozza meg

A Panasonic termékek gyártója, a Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. bejelentette, hogy a következő üzleti évben - lapos televízióinak és digitális kameráinak erőteljes promóciójával - európai eladásainak 10 százalékos növekedését szeretné elérni. 

A Matsushita arra számít, hogy európai bevételei a március 31-én befejeződő pénzügyi évben a tavalyival nagyjából megegyező szinten alakulnak majd: akkor 9,3 milliárd dollárt tettek ki, ami teljes bevételének 12,5 százalékát jelentette.

A világ legnagyobb szórakoztató elektronikai gyártója az április 1-jével kezdődő esztendőben 1,25 millió plazmatévét tervez eladni Európában, 44 százalékkal többet, mint idén - nyilatkozta Hitoshi Otsuki, a társaság európai tevékenységért felelős vezetője. Ugyanakkor az eladott LCD-televíziók számát 75 százalékkal 1,4 millióra szeretnék növelni. (MTI)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.