BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rekord rekord hátán: 4 millióan látogatták a magyar weboldalakat

2007. március 20-án a Medián által auditált weboldalak látogatóinak száma meghaladta a 4 milliót, ami csaknem duplája a tavaly márciusi látogatószámnak! A növekedés üteme az utóbbi hónapokban jelentősen felgyorsult. A látogatószám 2006. november végén lépte át a 2,5 milliós határt, alig 4 hónappal később pedig már a 4 milliós rekord is megszületett.

A négy napos ünnep után március 19-én is már a szokottnál többen keresték fel a hazai weboldalakat. A Medián által auditált website-ok együttes látogatottsága minden mutatóban rekordot döntött ezen a napon. 27 ezer látogató híján 4 millióan fordultak meg az auditált site-okon, és összesen 270 millió oldalt töltöttek le. A belföldi látogatók száma is rekordot döntött, 2 millió 221 ezer hazai látogató 240 millió oldalt töltött le. Szép kerek rekordot ünnepelhet az iWiW, ezen a napon több mint egymillió hazai internetező kereste fel a közösségi site-ot. (webaudit.hu)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.