BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a TV2 új kvízműsora: A nagy cápák megeszik a kis cápákat

Három versenyző, akik azelőtt soha nem találkoztak. Beszállnak egy liftbe, amely a meggazdagodás felé repíti őket, de csak, ha összedolgoznak - így harangozza be a TV2 a hamarosan induló új kvízműsort.

A játékosok, bár a játékban találkoznak először, attól a pillanattól fogva, hogy kilépnek a liftből, teljesen egymásra utaltak: a játék teljes ideje alatt közösen és egyhangúan kell megválaszolniuk a feltett kérdéseket. Ha a játékosok nem jutnak közös nevezőre, a játék hamar véget ér, és üres kézzel mennek haza… Az összesen 15 kérdést 5 fordulóra osztják fel. Az első fordulóban 5 kérdés hangzik el, ezt követően pedig minden fordulóban eggyel kevesebb, viszont bonyolultabb kérdés következik.

A Cápák egyben küzdelem az idő ellen is. Minden kérdés pénzt ér, ám minden egyes másodperccel a nyeremény összege is csökken, és amíg a választ nem egyhangúan adják meg a játékosok, addig ketyeg az óra… és fogy a pénz is.

A fináléban a meggyőzőerő még többet ér. A számítógép ugyanis három teljesen aránytalan részre osztja fel a közösen megnyert összeget, így a legjobban érvelő versenyzőnek van a legnagyobb esélye arra, hogy milliós nyereménnyel sétáljon haza. De vajon hagyják-e a többiek meggyőzni magukat arról, hogy nem ők érdemlik meg a legnagyobb nyereményt? Pedig, ha nincs megegyezés, nincs nyeremény. Senkinek… Ezzel a csavarral a műsor korábbi szövetségeseket kegyetlen ellenségekké változtatja át.

A Cápák küzdelmét minden hétköznap 17.30-tól kísérhetik figyelemmel a TV2 műsorán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.