BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Farkasházyék milliókat kapnak a cikkekért a kormányzattól?

A Hócipő című lap hárommillió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól egy nőnapról megemlékező cikk közléséért - olvasható a szerdai Magyar Nemzetben

A napilap írása szerint a Szociális és Munkaügyi Minisztérium által a Magyar Nemzetnek átadott ötmillió forint alatti szerződések listájából kiderült: a Hócipő Kiadványszervező és Lapkiadó Kft. hárommillió forintot kapott tavaly márciusban azért, hogy "a 100. nőnap alkalmából emlékező cikket jelentessen meg" - idézi a távirati irodát a Hírextra.

A lapnak megküldött tájékoztató nem cikksorozatot, hanem egyetlen cikket említ. A Magyar Nemzet arról is ír, hogy Farkasházy Tivadar humorista jó évet tudhat maga mögött a kormányzati megrendelések szempontjából, hiszen a többségi tulajdonában lévő, de felesége által főszerkesztett vicclap tavaly bruttó négymillió forintot kapott egy titkosszolgálatokat népszerűsítő cikksorozatért.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.