BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Legfeljebb kisebb késéseket okoz az ötödik napja tartó ferihegyi sztrájk

A ferihegyi repülőtéren továbbra is tart ugyan a Malév GH dolgozóinak sztrájkja, ez a forgalomban pénteken sem okoz fennakadást, az előző napokhoz hasonlóan legfeljebb kisebb késések lehetnek - mondta Limburger Lóránt, a Malév földi kiszolgáló cégének igazgatója reggel az MTI-nek.

A társaság reprezentatív szakszervezete, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) hétfőn este 8 órától tart sztrájkot a cégnél, miután nem tudott megegyezni a munkáltatóval a kollektív szerződésről.

A munkabeszüntetés kedden 20-30 perces késést okozott egyes járatoknál, szerdán és csütörtökön azonban már menetrend szerint indultak a gépek.

A felek folytatják az egyeztetést a kollektív szerződésről, a sztrájk a LESZ elnökének korábbi tájékoztatása szerint addig tart, amíg a dolgozók másként nem döntenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.