BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elhagy bennünket a Ryanair - Drágák vagyunk nekik

Kivonul Budapestről a Ryanair, amely Bristolba, Dublinba, East Midlands-ra és Glasgow Prestwick repülőtérre indított járatokat. Ősztől megszüntetik a járatokat, mert nem tudták lejjebb alkudni a budapesti költségeiket. Pedig, 25 új járat indítását is beígérték.

2010 őszén a Ryanair kivonul Budapestről - jelentette be Tamás László, a Ryanair régiónkért is felelős értékesítési és marketing igazgatója. Európa vezető fapados légitársasága egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy fontolgatja ezt a lépést, mivel Budapesten megemelkedtek a navigációs és földi kiszolgálási költségeik - írta a NOL.

Mint azt a Világgazdaság Online is közölte, a cég szerint indokolatlanul magasak például a navigációs díjak és a földi kiszolgálási összegek, amelyek mintegy 10 százalékkal emelkedtek, annak ellenére, hogy válság van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.