BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Félig tele a Eiffel Tér Irodaház

A múlt év őszén átadott, a budapesti Nyugati pályaudvar és a posta épülete között elhelyezkedő, több mint 23 ezer négyzetméteres Eiffel Tér Irodaház fele már bérlőre talált - közölte a fejlesztő ConvergenCE az MTI-vel.

A 40 millió euróból felépült épület az Europa Fund II. beruházásában, a ConvergenCE és a DVM Group fejlesztésében készült el, az épületet a Finta és Társai Építész Studió építésze, Fekete Antal tervezte.

Az épület teljes területe 23.663 négyzetméter, ebből 17 ezer négyzetméter az iroda, a többi kereskedelmi létesítmény. Az épület előtt 4.800 négyzetméter parkot alakított ki a fejlesztő, ennek a költsége 1,1 millió euró volt.

A 3 szintes mélygarázsban 365 parkolóhely található. A fejlesztő korábban úgy informálta az MTI-t, hogy az irodák bérleti díja 16-20 euró havonta és négyzetméterenként, míg a fajlagos működtetési költség 3,5 euró.

A bérlők között található a Hays Recruitment, a Sony Axn, az AES-Tisza Erőmű, az ESAB, az Eiffel Medical Center és a DJuice.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.