BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pályakezdők! Jön a legvonzóbb cégek listája

A legnépszerűbb nyolc szakma szerint rangsorol cégeket a Figyelő a március 3-án megjelenő mellékletében.

A KarrierStart Top Vállalatok listája a pályakezdőket segíti abban a döntésben, hogy hol érdemes elkezdeniük karrierjük építését. A KarrierStart Top Vállalatok mellett a Legvonzóbb Vállalatok listáját is közli a lap, amelyből kiderül, hogy mennyire vonzóak az egyes cégek a pályakezdők szemében és mennyire hatékonyak márka-építési erőfeszítéseik.

Az AIESEC nemzetközi egyetemi hallgatói szervezet a Figyelővel karöltve 2010 végén indította újra a munkáltatói márka kutatását azzal a céllal, hogy összeállítsa azoknak a munkáltatóknak a listáját, amelyek a legjobb választást jelentik egy pályakezdőnek. A kérdőíveket 33 ezren töltötték ki, ebből 8 ezer diplomás pályakezdő volt.

 Felmérték az álláskeresők munkahely választási és keresési szokásait, az őket befolyásoló tényezőket, és feltérképezték fizetési és karrier elvárásaikat is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.