BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét kreatívan toborozta kollégáit a Bosch csoport

Munkaerő. Az idén 125 éves Bosch csoport közel 1000 mérnökhallgató részvételével rendezte meg Mérnökök játszótere elnevezésű rendezvényét a múlt hét végén a Felvonulási téren. A műszaki felsőoktatási intézményekből érkező hallgatók számos ügyességi és autóversenyben mérhették össze tudásukat, miközben megismerkedhettek a magyarországi Bosch csoport alaptevékenységével és legújabb fejlesztéseivel is.

Nagy Anikó, a Bosch csoport országos humánerőforrás-igazgatója a rendezvény kapcsán elmondta: a vállalat több mint 500 millió forintot fektetett a kimagasló tehetségű, több nyelvet beszélő fiatal mérnökök képzésébe, felismerve azt, hogy egyre inkább felértékelődik a szakképzett mérnökök tudása, a tehetségmenedzsment. Az anyagi támogatás mellett a cégcsoport számos pályázati lehetőségre, gyakornoki programra, ösztöndíjra, szakdolgozati konzultációra, illetve TDK- és PhD-konzultációra is lehetőséget biztosít. n VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.