BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Négy új vezető az Axa csoportnál

Jacques Maire veszi át az Axa Bank vezetését az eddigi vezérigazgatótól, Füzes Sándortól – megtartva vezérigazgatói pozícióját az Axa csoport Magyarország élén. Az Axa Alapkezelőnél Harsányi Juditot Nagy Zoltán váltja. Az Axa Bank szervezetében két további vezetőt neveztek ki: Nagy Kálmán mostantól az Axa Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepének hitelezési üzletágáért, Kovács András az Axa Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepének megtakarítási és napi bankolási üzletágáért felel.

Jacques Maire az Axa Franciaország munkaügyi igazgatójaként 2002-ben lépett be a csoport szervezetébe, 2005-től a cég uniós és kormányzati kapcsolataiért felelős elnökhelyettesként dolgozott. 2007-ben – egyéb vezetői funkciói megtartása mellett – az Axa földközi-tengeri és latin-amerikai térségének üzletfejlesztéséért felelős alelnöknek nevezték ki. Az Axa előtt tíz éven át Franciaországban, államigazgatási pozíciókban dolgozott. A szakember a franciaországi államigazgatási egyetemen és a párizsi Politikatudományi Intézetben szerzett diplomát. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.