BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új vezetők a GE Lightingnál

Változás történt a GE Lightingnál, a GE fényforrásüzletágánál a termékmenedzsment és a marketing területén: mindkét szervezetet magyar szakember irányítja mostantól. Hutter Iván (48) lett a termékmenedzsment regionális igazgatója. A szakembert 1990-ben, a Budapesti Műszaki Egyetem elvégzése után a Ford Motor Company kiválasztotta a detroiti központjában szervezett hároméves menedzsmentképzésre, amely alatt M.Sc.-közgazdászdiplomát is szerzett a Kettering Egyetemen. Ezután a Ford székesfehérvári Alba üzemének egyik alapító tagja lett. 1995-ben csatlakozott a GE Lightinghoz Budapesten mint regionális beszerzési menedzser, majd 1997-től a cég clevelandi központjában globális beszerzési vezetővé lépett elő. 2004-től Cincinnatiben a GE Aviation egyik leányvállalatának a kereskedelmi igazgatójaként dolgozott, 2007-től a GE Aviation Czech ügyvezető igazgatója lett Prágában, majd 2010-ben a GE Aviation Systems kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be, ismét Cincinnatiben.

Vadász Ervin (37) marketingigazgató 1996-ban végzett az Oxford Brookes Egyetemen közgazdászként, majd a Nemzetközi Reklámszövetség marketingkommunikációs diplomáját is megszerezte. Előbb a Philip Morrisnál helyezkedett el, egy évvel később kiválasztották a SABMiller menedzserképző programjába. 2000-ben a Nestlé Hungáriához váltott, 2002-ben csatlakozott a Reckitt Benckiserhez Magyarországért és Romániáért felelős kategóriamenedzserként. 2005-ben az SSL International kelet-közép-európai marketingigazgatója lett. A GE Lighting budapesti csapatához Szingapúrból csatlakozik, ott az SSL International ázsiai csendes-óceáni térségért felelős marketingigazgatójaként dolgozott. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.