BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tizedével csökkent a Johnson & Johnson eredménye

A Johnson & Johnson idei első negyedévi adózott eredménye 11 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, de így is meghaladta az elemzői várakozásokat. A cég egyúttal megerősítette az idei évre vonatkozó profit-előrejelzését.

Az amerikai egészségügyi-kozmetikai cég negyedéves profitja 3,5 milliárd dollár lett, részvényenként 1,22 dollár, az egy évvel korábbi 3,9 milliárd dollár, részvényenként 1,41 dollár után.

A vállalat adózott eredménye egyszeri tételek nélkül számolva 1,44 dollár volt részvényarányosan, ami több az egy évvel korábbi 1,37 dollárnál és meghaladta az elemzők által várt 1,40 dollárt.

A Johnson & Johnson bevétele 8,5 százalékkal 17,5 milliárd dollárra nőtt a március végével záródott három hónapban, felülmúlta az elemzői várakozásokban szerepelt 17,42 milliárd dollárt.

A Johnson & Johnson árfolyama 1,8 százalék emelkedéssel 82,90 dolláron állt a keddi tőzsdenyitás előtti elektronikus kereskedésben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.