BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Példaképeket díjazott a Richter

Hat olyan hölgyet díjazott idén is a Richter, akik példaértékű munkát végeznek saját területükön. A Richter Aranyanyu Díj pedig idén elnyerte a kommunikációs szakma egyik legnagyobb elismerését, a Prizma Kreatív Pr Díjat.

Harmadik alkalommal osztották ki idén a Richter az Aranyanyu Díjat.

A Magyarországon egyedülálló kezdeményezés célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. A Richter Gedeon Nyrt. és a Rácz Zsuzsa író által 2011-ben alapított elismerést és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat hat köztünk élő hősnőnek ítélték oda.

Debre Istvánné óvónő 20 éve hozta létre Csepelen azt az óvodát, ahol a nehéz helyzetben lévő roma gyerekek intenzív fejlesztése zajlik, olyan komplex módon, hogy a szülőket is bevonják az együttműködésbe. A vecsési Tóthné Almássy Monika kórházpedagógus az iskolából hosszabb időre kimaradni kényszerülő gyerekek ta-nulásának támogatásáért közönség díjat kapott.

Az egészségügyi szakdolgozó kategóriában a zsűri Szabolcs Judit szigetmonostori gyógytornászt díjazta, aki a hozzá forduló gyerekek szüleinek terápiáját is feladatá-nak tartja. Ebben a kategóriában Pektor Gabriella Fóton élő gyógy-testnevelő kapta a legtöbb közönségszavazatot. Ő húsz éve segíti rákos gyerekek testi-lelki rehabilitá-cióját, emellett óvodában is tart mozgásjavító tornát gyerekeknek.

A Richter Aranyanyu Díj 2013-as orvos kategória zsűri győztese a budapesti Máttyus Anna gyermekpszichiáter, aki maga is 7 gyermek édesanyja. A doktornő szemlélete és tevékenysége nagyban hozzájárul a pszichiátriai problémákkal kapcsolatos tár-sadalmi előítéletek megszüntetéséhez. A közönségdíjat a szintén budapesti Kelen Kata gyermekgyógyász vehette át, aki a vesetranszplantáción áteső gyerekek és családjaik pszichés támogatásában nyújt komoly segítséget.

Idén nemcsak az Aranyanyukat jutalmazták, a Richter Aranyanyu Díj megkapta ugyanis az év pr-projektjéért a kommunikációs szakma egyik legnagyobb elismeré-sét, a Prizma Kreatív Pr Díjat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.