BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar utasok is rosszul járhatnak a német vasutassztrájkkal

A német vasutasok október 18-án, szombaton hajnali két órától október 20-án, hétfő hajnali négy óráig sztrájkolnak, ezért ez idő alatt a Magyarország és Németország közötti közvetlen nemzetközi vasúti személyforgalomban változásokra, korlátozásokra kell számítani - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

A Budapest és Berlin között közlekedő Hungária vonatpár október 18-án és 19-én csak Budapest-Drezda között jár. A Budapest-Hamburg-Altona viszonylatú Jeszenszky János vonat október 18-án és 19-én csak Budapest-Drezda között közlekedik mindkét irányban.

A Magyarország és Németország közötti railjet vonatok, valamint a Kálmán Imre vonatpár, illetve a Metropol vonatpár korlátozás nélkül közlekedik, a munkabeszüntetés miatt késésekkel számolni kell - hívja fel a figyelmet a Mávinform.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.