BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bankfiókból útdíjmatrica-iroda

Új ügyfélszolgálati irodát nyit 2016 első munkanapjától a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. A NÚSZ új ügyfélszolgálati irodája Dél-Pesten, a Lőrinc Center tőszomszédságában, az Üllői út 663. szám alatt nyitja meg kapuit 2016. január 4-én. A korábban bankfiókként működő kis irodaházban a megyei matricák bevezetésének köszönhetően megnövekedett számú budapesti és főváros környéki ügyfél igényeinek kiszolgálására nyílik lehetőség.

Az Üllői úti iroda tömegközlekedéssel is elérhető (például az 50-es villamossal a Határ út felől), autóval a belváros irányából díjmentes szakaszokon közelíthető meg, az pedig M0 autóúttól alig 4 percre, az M5 autópályától pedig alig 10 perces autóútra található.

Az új iroda megnyitásával Budapesten és környékén ezentúl 3 ügyfélszolgálati irodában lehet az adatvédelmi okokból személyes egyeztetést igénylő ügyeket intézni, így az ügyfélszolgálati szolgáltatások közül elérhető lesz többek között az e-matricás pótdíjas ügyintézés, csoportos vásárlás, rendszám elírás, átírás is.

A dél-pestivel összesen 18-ra bővül a NÚSZ országos lefedettségű személyes ügyfélszolgálati irodáinak száma.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.