BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A világ legjobb légitársaságának választották az Emirates-t

Az Emirates nyerte el a Világ Legjobb Légitársasága díjat az idén először megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines díjátadón.

A TripAdvisor idén először díjazta külön kategóriában a légitársaságokat a Travelers’ Choice Awards-on. Az elismeréseket a légitársaságokra 12 hónap alatt világszerte leadott vélemények és értékelések száma és minősége alapján osztották ki a legjobbaknak.

„Megtiszteltetés, hogy a Világ Legjobb Légitársasága címet nyertük el a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines 2017 díjátadón. A tény, hogy a díjat független értékelések és visszajelzések alapján kaptuk meg, hűen tükrözi a kiváló utazási élmény biztosítása melletti elkötelezettségünket” - mondta Sir Tim Clark, az Emirates elnöke.

 [caption id="" align="aligncenter" width="600"]Díjeső a légitársaságnak - Kép: Emirates Díjeső a légitársaságnak - Kép: Emirates[/caption]

Az Emirates a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, amely kiterjedt hálózatában immár 6 kontinens 83 országában 155 célállomást kínál az utasoknak. Az egyik legfiatalabb szélestörzsű flottát működtetve a világ első és egyetlen légitársasága, amely kizárólag A380-as és B777-es gépekből álló utasszállító flottával rendelkezik. (A légitársaság egyébként magyar pilótákat is toboroz.)

A légitársaság egy többmillió dollár összértékű fejlesztési programot jelentett be a közelmúltban, amelynek keretében júliustól a zászlóshajónak számító A380-as repülőgépek fedélzeti lounge-a is megújul. Az Emirates nemrégiben számos exkluzív terméket is bevezetett a First és Business osztályon, többek között a világ első hidratáló ruháját a First osztályon, luxus takarókat, a VOYA organikus márka bőrápoló termékeit és új fedélzeti kényelmi csomag kollekciót a Bulgaritól, valamint a szigorított amerikai és brit szabályok miatt tabletet is biztosít az utasoknak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.