BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több száz startupcég dolgozna együtt az OTP-vel

Az OTP Bank 15 érettebb, növekedési fázisban lévő technológiai vállalkozással kezdi el a közös munkát.

Az OTP Bank 15 érettebb, növekedési fázisban lévő, innovatív technológiai vállalkozással kezd három hónapos együttműködést a negyedik Startup programja keretében. A regisztrációk száma újabb rekordot döntött:

összesen 51 országból 469 jelentkezés érkezett.

A többkörös kiválasztási folyamat utolsó állomásán, a kétnapos Selection Days rendezvényen 25 országból mintegy 200 résztvevő, banki szakemberek és a startupok képviselői dolgoztak együtt a megvalósításra javasolt tesztprojekteken. A program tesztidőszakában tíz országból 15 vállalkozás kapott meghívást, amelyek az anyabank mellett a szerb, ukrán, bolgár, albán és montenegrói leánybankokkal kezdenek együttműködést. A sikeres tesztprojektet záró csapatok továbbjutnak, és a program hat hónapon keresztül a tesztelt innovatív megoldásaik éles bevezetéséhez is támogatást nyújt.

Fotó: Vémi Zoltán

A kiválasztott startupok tevékenysége jól beleillik a kiírt témakörök valamelyikébe. Például az Orgnostic a HR riporting folyamatokat, az Amplyfi pedig az automatikus ügyfél-átvilágítást teszi gördülékenyebbé kifinomult analitikai módszerekkel.

A személyre szabott ügyfélkiszolgálást támogatja a Xeerpa közösségi média jelenlétére épülő üzletiintelligencia-megoldása, és mesterséges intelligencia segítségével nyújt személyre szabott termékajánlatokat különböző terméktípusokra az Abaka és a W.UP. Szintén az ügyfélélmény növeléséhez járul hozzá az ügyfélvisszajelzések integrált, digitális kezelését lehetővé tevő Feedier, valamint az Ubanquity, amely többek között kedvezményprogramokat tesz mobilon könnyen használhatóvá.

Innovatív banki termékfejlesztést támogató megoldás a PiggyBanx virtuális malacperselye, amely a gyermekek pénzügyi edukációját segíti elő játékos elemekkel, és az Appraiser.ai, amely a lakásvásárlásban és a kapcsolódó hiteligénylési folyamatokban segíti a fogyasztókat. A belső hatékonyságot kívánja növelni a Proworx, amely a bankfiókhálózatban elérhető marketingfelületek digitálistartalom-menedzsmentjét biztosítja. A Lumeer csapata a csoportszintű digitális kollaborációt serkentő platformjával, míg a Mentessa egy digitális munkatársi mentoringplatform révén teszi könnyebbé a munkatársak együttműködését.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.