BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Idén már nem repül Izraelbe a Wizz Air, bejelentették

Az izraeli háború miatt meghosszabbítja a járatok felfüggesztését a légitársaság. Január 15-ig biztosan nem repülhetünk Tel-Avivba a Wizz Airrel.

Az izraeli háború miatt továbbra sem közlekednek Tel-Avivba a Wizz Air repülői. A fapados légitársaság szerdai közleményében arról számolt be, hogy a régióban fennálló helyzet miatt 2025. január 14-ig meghosszabbítja a tel-avivi járatok felfüggesztését. A cég még szeptember második felében döntött a felfüggesztés mellett, több más légitársasághoz hasonlóan.

Airbus A321 of Wizz Air Team Hungary
Wizz Air GVH bírság
A Wizz Air repülőgépei idén már biztosan nem repülnek Izraelbe / Fotó: NurPhoto via AFP

A Wizz Air elnézést kér az utasoknak okozott, a légitársaságtól független rendkívüli körülmények okozta kellemetlenségekért. A vállalat hozzátette, hogy az érintett utasoknak teljes visszatérítést kínál WIZZ kreditekben, vagy az eredeti fizetési módban, illetve ingyenes átfoglalási lehetőségeket ad más járatokra. Amennyiben az ügyfelek online utazási irodán vagy más, harmadik félen keresztül foglaltak, úgy azt tanácsolja nekik, hogy lépjenek kapcsolatba velük a visszatérítés vagy átfoglalás érdekében.

Erős szeptember ide vagy oda, zuhanórepülésben a Wizz Air

Az augusztusi utasforgalmi rekord után szerényebb szeptemberi számokat közölt a Ryanair és a Wizz Air is. A fapados légitársaságok befektetőit azonban most inkább a közel-keleti konfliktus kiszélesedése aggasztja.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.