BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

1 milliárd forint biztosítékot tett le a Kartago Tours

A magyar üzletemberek is szívesen pihenik ki a stresszt egzotikus utazásokon. Az álomnyaralás kiválasztásánál 2014-re elsőrendű szemponttá vált a biztonság, így az utazásszervező biztos pénzügyi háttere is.

2014-re Magyarországon 23 utazásszervező teljesített 20 százalékos vagyoni biztosítékot közel 7,836 milliárd forint értékben. A dobogós helyek egyikét a KARTAGO TOURS foglalja el 1 milliárd forint biztosítékkal – derül ki a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal listájából.

 

A német REWE csoporté a KARTAGO TOURS

A magyar piacon csaknem 2 évtizedes múltra visszatekintő Kartago Tours bizalmi indexét jelentős mértékben erősítette a turisztikai szektor egyik 2012-es szenzációja: a REWE Csoport Németország második legnagyobb idegenforgalmi vállalkozásává lépett elő az EXIM-KARTAGO többségi tulajdonának megszerezésével.

Az Ausztriába gyakran látogató magyar üzletemberek számára ismerősen csengenek a BILLA, a BIPA, MERKUR és a MEINL márkanevek: ezen kiskereskedelmi láncok mindegyike az 1927-es kölni alapításuk óta a folyamatos felvásárlási lázban égő német REWE Group tulajdonában áll. A számos utazási iroda- és szállodaláncot tulajdonló csoport 327.000 alkalmazottal és csaknem 50 milliárd euró éves forgalommal büszkélkedik, és 2011 óta az FC Köln fő támogatója a vállalatóriás.

Last minute kontra előfoglalási kedvezmény

Egyre többen használják ki a jelentős előfoglalási kedvezményeket , részben ennek köszönhető, hogy a Kartago Tours tavalyi árbevétele július közepéig 30%-kal emelkedett, és a cég az üzleti évet nyereséggel zárja – nyilatkozik Füri Mihályné cégvezető.

Az igényes és utazásban járatos üzletemberek többsége tudja, hogy a last minute ajánlatok nem versenyezhetnek az akár fél évre előre leszervezett utakkal, és a legvonzóbb, ár-érték arányban legütősebb ajánlatok fogynak el leggyorsabban, amelyekre a last minute ajánlatok ki sem jönnek.  A Kartago március 15-ig tartó előfoglalási akciójában akár 30 %-os engedményt is realizálhat az, aki ügyesen párosítja a kedvezményeket, sőt, még az árgarancia előnyeit is élvezheti.

Új nyári desztinációk: Madeira, kék zászlós portugál tengerpartok, Kos és a Zöld-foki-szigetek

2013-ban a legnépszerűbb úti cél 98%-os telítettséggel Görögország volt, a választék idén az elbűvölő Kos szigetével bővült, de a balatoni nyaralás árszintjéhez hasonló tunéziai utazást is sokan választották, a charterek 94%-os telítettséggel jártak – mondja el Hajducsi Tamás, marketing igazgató.

A 2014-es év egyik slágere lehet az örök tavasz szigete, Madeira, ahol a borturizmus részeként megkóstolhatjuk Funchal számtalan bormúzeumainak egyikében a legendás sherry-hez hasonló különlegességet, vagy a 600 méter mélységben halászott kulináris kalandnak beillő fekete kardhalat.

Kétségtelenül kár lenne kihagyni a jelenleg elérhető számtalan kedvezményt: az árgaranciát, az ingyenes reptéri transzfert, vagy parkolást, az extra törzsutas kedvezményt, vagy a készlet erejéig igénybe vehető, csaknem ingyenes gyermekkedvezményt.

Ide kattintva, megnézheti, most mennyit takaríthat meg az előfoglalási kedvezménnyel!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.