BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Húsz millió eladott ablakegységen is túl az Internorm

A legnagyobb nemzetközileg működő ablakmárka Európában 1931-ben egy osztrák lakatosműhelyből startolt. Válság ide, válság oda, a ma is az alapító Klinger család tulajdonában álló passzívház specialista cég tavalyi 320,4 millió eurós bevételével 1,7 százalék növekedést mutatott, high-tech innovációs szenvedélyével történelmet ír a nyílászárók világában.

A folyamatos fejlesztési lázban élő márkát olyan újítások fémjeleznek , mint az ujjlenyomatra nyíló ajtó, a napelemes reluxa, vagy az ablakba épített szellőztető, 2014-ben pedig a vállalat további 17 millió eurós beruházást tervez. A Közép-Kelet Európában 15 éve tevékenykedő Internorm magyarországi cégében a tavalyi év mérföldkövet jelentett: 200 ezer eurós befektetés eredményeképpen Budaörsön 600 négyzetméteren megnyílt  Közép-Kelet Európa legimpozánsabb ablak bemutatóterme – jelezve, hogy a csúcsminőséget képviselő vállalat hosszútávra tervez hazánkban.

A prémium minőség Magyarországon azonban nem elegendő a sikerhez. Cseh László olimpikonunkat például nemcsak a minőség és a design győzte meg, hanem az energiatakarékosság is fontos szempont volt az Internorm ablak kiválasztásánál. Alább sorra vesszük, mi a legfontosabb a minőségi nyílászáró vásárlásakor, hogy akár a 0-hoz közeli fűtésszámla víziója is valóra válhasson a felújítás vagy építkezés során.

Rezsiköltség csökkentés és értéknövelés jó ablakkal

Felmérések szerint a fűtési energia 25-30 százaléka a nyílászárókon keresztül vész el. Az Internorm ablakkal felszerelt házak magasabb energetikai besorolást kapnak, így az ablakok nagyban növelik a ház értékét és el-, ill. kiadhatóságát.

Pénztermelés  energiamegtakarítás formájában
Bár passzívházat ma még kevesen építenek itthon, közismert, hogy az ebbe beépíthető termékek az építőiparban a „creme de la creme” kategóriát képviselik.  Az Internorm ablakai a piacon unikumnak számító Uw = 0,63-as értékkel még a passzívházaknál nemzetközileg megengedett legmagasabb értéknél is sokkal jobbnak számítanak.  A cég fejlesztőmérnökei megalkották a pozitív energiamérlegű ablakot a különleges üveg és a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően. A napenergiára épülő üvegfejlesztésük, a  SOLAR+ üveg nagyságrendileg több napfényt enged be a lakásba – így az ablak fűtőtestként is funkcionál.

Befektetés egy életre

Az ablak kiválasztásakor a jó hőszigetelésen túl figyeljünk a biztonságra, a hangszigetelésre , és a kapcsolódó szolgáltatások minőségére is. Az itthon már 10 éve saját értékesítési hálózattal rendelkező Internorm vevőelégedettségi rendszere az építőiparban kuriózum.  Az ügyfelek visszajelzései szerint Magyarországon is osztrák minőségű az ablakbeépítés.

Mivel ablakot évtizedekre vásárolunk, ezért ez egyben egyfajta befektetés: a csúcstechnológiás  Internorm ablakokkal az energia megtakarításon túl jelentős költség csökkentés érhető el.
Kisebb rezsiköltség, napfényesebb otthon: a tavaszi akcióban még  jobb befektetés!

Internorm – A jövőm ablaka



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.