BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A 20 éves Reca Kft. idén újabb rekordévet vár

A szerszám- és kötőelem-kereskedelmi piac innovatív megoldásairól és kompromisszummentes minőségi termékpolitikájáról ismert, meghatározó szereplője 2014-ben továbbra is növekedési pályán

A Reca Kft. egy világszerte dinamikusan fejlődő konszern magyarországi tagjaként immár 20 éve vesz részt a hazai kis, közepes és nagyvállalatok szerelés- és rögzítéstechnikai ellátásában. A Reca-cégcsoport rendkívül széles termékkínálatával és kompetens szolgáltatásaival a nagy- és kisipari felhasználók szerteágazó igényeinek kiszolgálására törekszik. Innováció, a termékkínálat összetételének kialakításakor a legmagasabb minőség iránti igény, a vevőkhöz való közvetlen partneri kapcsolat, folyamatos fejlesztés és rugalmasság – mindezen alaptulajdonságok köré szerveződik a Reca Kft. tevékenysége, amelynek középpontjában vevőink igényei és szükségletei állnak.

A cég 2014. május 23-án több száz partnerét vendégül látva, nagy sikerű szakmai napot és vevőtalálkozót tartott új székhelyén, ezzel ünnepelve fennállásának 20. évfordulóját.

A Reca Kft.-t az alapítási éve, tehát 1994 óta vezető Bogár Ákos ügyvezető igazgató meglátása szerint a vállalat 20 éve töretlen fejlődését alapvetően négy tényező magyarázza:

• A reca saját márkájú professzionális termékek mellett piacvezető európai gyártók legszélesebb termékpalettáját kínálják, összesen több mint 100.000 termékcikkből álló szortimentjükben.
• Magas színvonalon képzett, kompetens szaktanácsadó csapat törődik gyorsan és pontosan az országosan több mint 17 ezer ügyfél igényeivel.
• Egy nemzetközi konszern tagjaként élvezik és aktívan használják mindazt a háttértámogatást, amit egy ilyen szervezet leányainak nyújtani képes.
• Stabilitás, megbízhatóság, rugalmasság - a vevői elégedettség záloga.

A Reca logisztikai rendszerének szíve a nemrégiben átadott 30 méteres magasraktár, mely a ma elérhető legmodernebb műszaki technikával és IT-technológiával dolgozik.  A Reca kiszolgálási foka 99% körül van, tehát minden 100 megrendelt termékből 99 azonnal szállításra kerül.

A Reca Kft. legdinamikusabban fejlődő üzletága az ipari divízió, melyben – többek között - egyedi C-alkatrész-gazdálkodási megoldásokat (Reca-CPS) fejlesztenek, implementálnak és működtetnek a vevői igényeknek megfelelően.

A többféle alapváltozat (pl. Kanban, polcgazdálkodás, Package-ek, szerelési készletek és csomagok, reca Se|Co-Scan, e-Business megoldások, közvetlen informatikai kapcsolat) kombinálásával, testre szabásával állítanak elő teljesen a vevői elképzelésekhez igazodó megoldásokat, melyeket a legújabb verziójú SAP vállalatirányítási rendszer támogat.

A vezetőség reményei szerint a jubileumi év újabb dinamikus növekedést, szép eladási sikereket és változatlanul nyereséges üzletmenetet fog biztosítani a Reca kft. számára. Az eddigi piaci visszajelzések legalábbis erről tanúskodnak.

www.reca.hu

www.facebook.com/recakft


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.