BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Íme a megoldás a diákok albérlethiányára!

A bérleti piacot a felvételi ponthatár kihirdetését követően Budapesten kiadó lakás vagy szobák után kutatnak legtöbbször az interneten vagy ingatlanközvetítő cégeken keresztül. Július vége és szeptember első hete az az  időszak amikor több ezer diák keres albérletet vagy iskolatársakkal kiadó szobákat Budapest belvárosában.

A legtöbben az egyetemek körében próbálnak albérletet találni a belváros szívében. A legjobban menő kerületek a diákok statisztikái alapján a 9.kerület belső része a 7.kerület körúton belüli része és a Deák tér  közelében.

Az abszolúlt favoritnak számító utca a Lónya,a Ráday utca a 9.kerület belső részeiben ahol az egyetemek egy karnyújtásra helyezkednek el,illetve a pesti Brodway ,a Nagymező utca környéke.

Albérlet kiadó a Ráday utcában?Ha oda szeretne költözni egyetemistaként,akkor igen csak mélyen kell nyúlnia a pénztárcájába,hiszen egy főre eső bérleti díj átlagosan szobánként 45-50.000Ft/hó+2 havi kaukció.

Ezt leginkább a gazdagabb réteg teheti meg,vagy olyan diákok akiket a szülei támogatnak. Az átlag diákok a felmérések szerint 35-45.000Ft-ot adnak ki rezsi nélkül maga a szobára rezsi díjként. Ennél többet nem hajlandóak kifizetni bármilyen tökéletes is a lakás.

A legújjabb felmérések,tapasztalatok emellett azt mutatják egyre nagyobb igény van az extra igényt kielégítő,magasan pozícionált albérletek iránt budapest belvárosában .Az Euroline Ingatlan ZRT. igazgatója és tulajdonosa Árendás János nagyban hozzájárult ahhoz nagy tapasztalata alapján, hogy a cég a legigényesebb lakásfelújítás után a luxus kategóriájú ingatlanokat kínálja az ingatlanpiac bérlői számára.

Ön is ingatlant szeretne bérelni?Válasszon minket !Budapesti albérlet kiadó cégünknél a legjobb áron!
http://www.budapestialberlet.com/

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.