BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

ContiCabana a Millenárison

Focirajongók legnagyobb örömére július 8.-13. között Brazíliában érezhetjük magunkat a ContiCabana szurkolói parkban a Millenárison. Drukkolás mellett műfüves pályákon rendezett bajnokságokon mi is összemérhetjük tudásunkat. Családok és hölgyek számára is tartogatnak érdekes programokat a szervezők.

Az exkluzív helyszínen megrendezésre kerülő egyhetes rendezvényen a Football világbajnokság két elődöntőjét, a bronz meccset és a döntőt is végig izgulhatjuk élő közvetítésben. Két hatalmas ledfal, és számos kivetítő biztosítja, hogy mindenki kényelmesen szurkolhasson kedvenceiért. A meccsek előtt is érdemes kilátogatni a helyszínre, mivel hétvégén családi nap keretében tartalmas programok várják a látogatókat. A Continental és a szervezők, a szórakoztatás mellett néhány olyan érdekes programmal is készülnek, mint a biztonsági öv teszt vagy a katasztrófa védelem bemutatója.


Programözön 35.000 négyzetméteren

A gyermekprogramok közül érdemes kiemelni a bábszínházat, Ricsi bohóc előadásait, az arcfestést, a kézműves sarkot, és a bűvész előadásait.

Hölgyek kedvence bizonyára az ingyenesen igénybe vehető szépség sziget, de a női standon találkozhatunk majd grafológussal, személyiségrajz szakértővel, illetve a stressz szint mérést is igénybe vehetjük.

A mozgás és a felforrósodott brazil hangulat jegyében Copacabana brazil tánc show, Reggaeton dance előadás, és capoeira bemutató is szerepel a palettán. Katus Attila fellépése pedig a hazai sportkedvelők aktív kikapcsolódását szolgálja.

Kedden a megnyitó után Színészek, újságírók, rendőrök és tűzoltók mérik össze tudásukat a focipályán. Ám az egyedülálló természeti adottságú, 35.000 négyzetméteres szabadidős helyszínen többi hétköznap is a sportolásé lesz a főszerep. Pénteken gyermekotthonok lakói mérik össze a tudásukat egy focitorna keretében.


Meleg konyha, hideg sör

A világbajnokság szurkolói nem maradnak éhen és szomjan, egy balatoni borház borait kóstolhatjuk fröccsteraszon. A koktélbárban pedig a jeges hűsítő italok közül választhatunk.

Jó minőségű hamburgerek, friss grill- vagy hideg ételek tekintetében is széles kínálattal találkozunk a helyszínen.

Pénteken 20 órától Hooligans koncert, szombaton Charlie koncert adja meg az drukkolás alaphangulatát. Vasárnap 19 órától pedig egy méltán híres magyar zenekar alapozza meg az estét. Részletesebb programokról a www.conticabana.hu oldalon tájékozódhatunk.


Kiemelés 1: (nem a cikk része)

Pénteken 20 órától Hooligans koncert, szombaton Charlie koncert adja meg az drukkolás alaphangulatát. Vasárnap 19 órától pedig meglepetés koncert alapozza meg az estét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.