BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Németeké a Kartago Tours

A német REWE csoport 1927-es kölni alapítása óta – a tulajdonában lévő kiskereskedelmi láncok mint Penny Market, Billa, vagy Bipa fejlesztése mellett – egyre nagyobb hangsúlyt fektet a turisztikai szegmensre is.

Ennek eredményeképpen a több mint 329.000 alkalmazottat foglalkoztató és évi 50,6 milliárd euró forgalmat realizáló vállalatóriás a 2013-as év folyamán turisztikai tevékenységeit újrapozícionálva, a DER Touristik márka alá vonta összes turisztikai brandjét – köztük a EXIM Holdingot is, a Kartago Tours anyacégét.

A turisztikai konszern közel 2100 utazási irodát, hat utazásszervezőt, egy klub- és két szállodamárkát foglal magában, amellyel Európa második legnagyobb turisztikai szolgáltatójává nőtte ki magát.

Erősödött a Kartago bizalmi indexe

Az utóbbi évek nem számítottak sikertörténetnek a turizmusban, sőt az utazási irodák egymás után mentek csődbe. Éppen ezért a magyar utazni vágyók tudatosan egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy információt szerezzenek a kiválasztott utazási szolgáltató tulajdonosi és pénzügyi hátteréről.

A magyar piacon csaknem két évtizede tevékenykedő Kartago Tours megítélése pozitív irányban változik, népszerűsége pedig egyre növekszik – 2012-es REWE csoporthoz való csatlakozása óta. A német tulajdonosi háttér már önmagában garancia a minőségi szolgáltatásokra és a megbízható, nyugalmas utazásra, nem beszélve arról, hogy a Kartago Tours 2014-re 1 milliárd forintos vagyoni biztosítékot teljesített, amellyel a biztos pénzügyi hátteréről is tanuságot tett.

Egyiptom rejtett kincse: Marsa Alam

A monoton hétköznapokat és a stresszt kipihenni vágyó üzletemberek számára igazi paradicsom lehet az Egyiptom déli részén fekvő szinte érintetlen, édenkerti Marsa Alam. A világ zajától távol elegáns, all inclusive hotelek, csodálatos, zöld természeti környezet és a Vörös-tenger mesés víz alatti világa ejti ámulatba az odalátogatókat. A pihenés mellett az aktív kikapcsolódásra is adódik lehetőség: a különleges egyiptomi üdülőhely egy valódi búvárparadicsom, legyen szó sznorkelezésről, vagy mélytengeri búvárkodásról – az élmény nem marad el. A még kényelmesebb utazás érdekében a Kartago Tours idén közvetlen járatot indít az egyiptomi Marsa Alamba. Nézze meg a legjobb ajánlatokat itt!

Szicília: gasztrokulturális felfedezés

Egyedülálló gasztrokulturális élményeket kínál a Nap szigete az ínyencek számára: a türkizkék, kristálytiszta tengernek, valamint az olasz kulináris és kulturális élményeknek köszönhetően egyik pillanatról a másikra el lehet veszni az élvezetek útvesztőjében. A tengerparti kikapcsolódás mellett az ókori színházáról híres Taormina és az Etna vidéke a szellemi feltöltődésről is gondoskodik, nem beszélve a tradícionális olasz vendégszeretetről és a „Dolce vita!” életérzésről, amely garantáltan megfűszerezi az ott töltött nyaralást. A legjobb ajánlatokat itt találja!

Ha jó áron szeretne utazni, akkor a Kartago 10 a köbön akcióját Önnek találták ki: 10 hotel lenyűgöző ajánlata várja – csak 10 napig. Kattintson és csapjon le a kedvenc útjára most!

Máshova utazna? Íme, még több mesés kedvezmény a Kartagotól!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.