BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az ablakgyártásban piacvezető Internorm az innovációra esküszik

A legnagyobb nemzetközileg működő ablakmárka Európában ma is az alapító Klinger család tulajdonában áll, tavalyi 320,4 millió eurós bevételével újra növekedést mutatott fel: az ausztriai gyáraiba lépve szinte tapintható a K+F iránti szenvedélyes elkötelezettség.

A több mint 80 éves múltra visszatekintő Internorm Európa 20 országában van jelen, és közel kétezer alkalmazottat foglalkoztat, miközben bevételének 55%-át az export adja.

Hi-tech bemutatóterem csoda

A folyamatos fejlesztési lázban élő márkát olyan újítások fémjeleznek, mint az ujjlenyomatra nyíló ajtó, a napelemes reluxa, vagy az ablakba épített szellőztető: az elmúlt tíz évben a vállalat 230 millió eurót fordított innovációra. A Közép-Kelet Európában 15 éve tevékenykedő Internorm magyarországi cége számára mérföldkövet jelentett a közel 200 ezer eurós befektetéssel  Budaörsön, 600 négyzetméteren tavaly ősszel megnyílt grandiózus ablak bemutatóterem: a csúcsminőséget képviselő vállalat hosszútávra tervez hazánkban.

Csúcsminőség = értékesebb ingatlan

Az Internorm ablakkal felszerelt házak magasabb energetikai besorolást kapnak, így az ablakok nagyban növelik a ház értékét és el-, ill. kiadhatóságát. Cseh László olimpikonunkat például a prémium minőség és a lenyűgöző design mellett az energiatakarékosság győzte meg az Internorm ablak kiválasztásánál. Lehetséges lenne a 0-hoz közeli fűtésszámla víziója? Alább sorra vesszük, mi a legfontosabb a minőségi nyílászáró vásárlásakor, hogy ez akár valósággá válhasson a felújítás vagy építkezés során.

A jövő ablaka fűti is a lakást

Felmérések szerint a fűtési energia 25-30%-a a nyílászárókon keresztül vész el. Bár passzívházat ma még kevesen építenek itthon, a szakmában közismert, hogy az esetükben beépíthető termékek az építőiparban a „creme de la creme” kategóriát képviselik.  Az Internorm ablakai a piacon unikumnak számító Uw = 0,63-as értékkel még a passzívházaknál nemzetközileg megengedett legmagasabb értéknél is sokkal jobbnak számítanak.  A cég fejlesztőmérnökei megalkották a pozitív energiamérlegű ablakot a különleges üveg és a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően. A napenergiára épülő üvegfejlesztésük, a SOLAR+ üveg nagyságrendileg több napfényt enged be a lakásba – így az ablak fűtőtestként is funkcionál.

A legapróbb részlet is számít

Mivel ablakot sokszor egy életre vásárolunk , a jó hőszigetelés mellett figyeljünk a biztonságra, a hangszigetelésre, és kiemelten a kapcsolódó szolgáltatások minőségére is. Az itthon már több mint 10 éve saját értékesítési hálózattal rendelkező Internorm vevőelégedettségi rendszere az építőiparban kuriózum: nemcsak a termékkel való teljes elégedettséget célozzák, de az ügyfelek visszajelzései szerint Magyarországon is osztrák minőségű mind az ügyfélkezelés, mind az ablakbeépítés.

Kisebb rezsiköltség, napfényesebb otthon: az őszi akcióban még jobb befektetés!

Internorm – A jövőm ablaka.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.