BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nemzetközi járműipari szakkiállítás-csokor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

Világmárkák, multinacionális cégek, kis- és középvállalkozások: a teljes beszállítói lánc jelen lesz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Automotive Hungary - 2014. november 5-7. (szerda-péntek)

Autótechnika – 2014. november 6-8. (csütörtök-szombat)


2013 novemberében a Hungexpo Zrt. szakmai partnereivel közösen egy nagyszabású, a magyar autógyártás teljes spektrumát felölelő, új járműipari szakkiállítást szervezett Automotive Hungary – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás néven. A magyar járműipar komplex fórumán, az AUTOMOTIVE HUNGARY és a már korábban is ismert AUTÓTECHNIKA kiállításokon, a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozott be.

Idén novemberben ismét egy olyan közép-kelet-európai régiós találkozót valósít meg a Hungexpo Zrt. szakmai és stratégiai partnereivel közösen, ami különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására, és melynek tematikája lefedi a járműgyártás tervezéstől a kivitelezésig, illetve a karbantartásig tartó összetett folyamatát.

Résztvevők: 15%-kal több kiállító, 15%-kal nagyobb területen, mint 2013-ban!
A kiállításon szinte minden járműipari ágazat jelen lesz.
A magyarországi OEM-ek, vagyis az Audi Motor Hungaria Kft., a Magyar Suzuki Zrt., a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. és az Opel Magyarország Kft. mellett a kiállításon bemutatkoznak a TIER1 és TIER2 beszállítóktól kezdve a kutató-fejlesztő, járműipari informatikai és csomagoló cégeken át a szállítmányozó vállalatokig a teljes beszállítói lánc résztvevői.
Részletes kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/lista-kiallito.php?betu=%

A kiállítás a Kormányzat szakmai támogatásával kerül megrendezésre.
Fővédnök: Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter

ÚJDONSÁGOK:
AUTOMOTIVE HUNGARY – Techtogether
- A Hungexpo Zrt. az Autopro.hu-val közösen új programsorozatot indít a műszaki egyetemisták szakmával történő összekapcsolása érdekében.  A sokoldalú, hiánypótló program felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére. Bővebb információ a versenyről: www.automotivexpo.hu/AH-Techtogether

AUTOMOTIVE HUNGARY Állásbörze – Pályakezdők és rutinos szakemberek egyaránt megtalálhatják álmaik állását a rendezvényen. A kiállítók kérésére olyan állásbörzét hirdet a Hungexpo Zrt. és szakmai partnere, a Jobline.hu, mely az iparág szakembereinek és friss diplomásainak ad tájékozódási lehetőséget. Részletek: http://automotiveallasborze.hu/

KOLLEKTÍV KÜLFÖLDI KIÁLLÍTÓI MEGJELENÉSEK – a tavalyihoz képest 2014-ben jelentősebb külföldi kollektív megjelenés a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az Osztrák Nagykövetség, illetve a Cseh Trade szervezésében.

Előzetes online regisztráció esetén a szakembereknek a belépés díjtalan: http://automotivexpo.hu/regisztracio-nyito

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.