BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vállalkozásra szabható egyedi kedvezmények

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport kkv-ügyfelek számára indított Partnerprogramja egy év alatt akár több százezer forintos megtakarítást is eredményezhet.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport Magyarország egyik legnagyobb áramszolgáltató vállalata. Budapesten és Pest megyében, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyes településein mintegy kétmillió ügyfél számára biztosítja a villamos energiát egyetemes szolgáltatóként és több ezer vállalati ügyfél versenypiaci kereskedőpartnereként. 

 

 

 

 

 

 

A versenyképes árak, a magasan fejlett infrastruktúra és a kiemelkedő energiaszakértői háttér mellett kiemelten fontosnak tartja, hogy ügyfeleinek olyan személyre szabható, komplex szolgáltatáscsomagot biztosítson, amely minden vállalkozói igényt kielégít.

Éppen ezért 2015. január 1-jétől egyedülálló Partnerprogram indult kis- és középvállalati ügyfelek részére, amely az energetikán túl számos más, a vállalkozások életében fontos területen segítséget nyújt, mint amilyen például a jogi és adótanácsadás, a könyvelés, a telekommunikációs és informatikai szolgáltatás, az irodaszer-beszerzés vagy a banki, biztosítási szolgáltatás. A kedvezmények kapcsolódhatnak továbbá energetikai felméréshez, céges autóflottához, üzemanyag-vásárláshoz, valamint biztonsági és futárszolgálat igénybevételéhez is.

Miért érdemes élni a lehetőséggel?
A program hozzájárul a sikeres és költséghatékony vállalatvezetéshez, és megkönnyíti a vállalkozás mindennapi működését, hiszen a kedvezményes ajánlatoknak köszönhetően csökkentheti alkalmi beruházásait, havi szinten igénybe vehető szolgáltatásokat igényelhet, megújíthatja munkakörnyezetét, illetve többféle területen is támogatást nyújthat munkatársainak.

Kik vehetik igénybe a kedvezményeket?
A Partnerprogram jelenlegi és újonnan szerződő ügyfelek számára egyaránt elérhető; a részvétel pedig nem igényel különösebb erőfeszítést. Minden szerződött ügyfél díjmentesen jogosult egy 3 darab Partnerkártyát tartalmazó csomagra.

Hogyan vehetők igénybe a kedvezmények?
A kedvezményeket egyes esetben a kártya felmutatásával, más szolgáltatók esetében a kuponok átnyújtásával vehetik igénybe a kártyabirtokosok.

Az igénybe vehető kedvezmények palettája rendkívül széles, így a vállalkozás saját igényei szerint választhatja ki a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat. A kedvezmények teljes listája a Partnerprogram honlapján, a Kedvezmények menüpont alatt érhető el és tölthető le a felhasználással kapcsolatos információkkal együtt. A kedvezményt nyújtó kereskedelmi partnerek száma és választéka havonta frissül, így érdemes rendszeresen ellátogatni a partnerprogram.elmu.hu oldalra, és tájékozódni az aktuális ajánlatokról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.