BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ipar napjai-ahol ember és gép találkozik

Világmárkákkal, multinacionális cégekkel, hazai és külföldi kis- és középvállalatok kínálatával várja az érdeklődő szakembereket az IPAR NAPJAI, MACH-TECH 2015. május közepén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A rendezvény különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, a piaci trendek feltérképezésére, valamint olyan események számára, mint az APPLICATION ZONE gyakorlati bemutató, vagy a „Techtogether – GTE - MACH-TECH” verseny, ahol egyetemisták és főiskolások mérik össze tudásukat.

RÉSZTVEVŐK:
A kiállításon szinte minden ipari ágazat jelen lesz, a vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.
Idén minden eddiginél több, összesen 19 ország mutatja be ipari tevékenységét vállalkozásain keresztül! A kiállítók is nagyobb létszámban jelentkeztek a kiállításra, több mint 380 cég mutatja majd be az ipar különböző szektoraiban számottevő termékeit, szolgáltatásait, újdonságait, 40%-uk nagyobb standdal érkezik, mint az előző években.
Kollektív megjelenésekből sem lesz hiány! Tajvani, német és osztrák közösségi standok is megtalálhatók lesznek a pavilonokban.
A kiállítói lista itt olvasható: http://iparnapjai.hu/hu/online-katalogus

PROGRAMOK:
A széleskörű kiállítói kínálat mellett a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei által szervezett előadások, konferenciák várják a szakembereket, valamint megtekinthető lesz a Fórum Színpad programja és a kiállítói újdonság-bemutatók.
Bővebben a programokról itt olvashat: http://iparnapjai.hu/hu/programok

APPLICATION ZONE:
„Az Ember és gép. Múlt, jelen… és a jövő” címmel idén is Application Zone, mely program igazi meglepetéseket tartogat a műszaki-mérnöki megoldások kedvelőinek!
Az új koncepció alapján összeállított gyakorlati bemutatón látható lesz többek között: virtuális 3D képet megjelenítő tablet, biometrikus munkaidő-nyilvántartó rendszer, CNC oktató szoftver (3D-s szimulációval), egyedi robotprogramozás, fémet alkalmazó 3D nyomtató, közvetlenül (adatrögzítő) szoftverbe dolgozó mérési rendszer
Az Application Zone részletei és a résztvevő cégek: http://iparnapjai.hu/hu/appzone

NAGYDÍJ:
2015-ben is NAGYDÍJ elismerésben részesültek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációs termékek.
A „G” pavilonban lévő NAGYDÍJAS standon megtekinthető lesz a 6 NAGYDÍJ kitüntetésben részesült termék, valamint a Különdíjat és az Elismerő Oklevelet kapott cégek fejlesztései.

A kiállítás támogató partnere: ISCAR Hungary Kft.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ:
Időpont: 2015. május 12-15.
Nyitva tartás: 10-17h
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A és G pavilon
Bejárat: I., III. kapu
Parkolás: P5 és P3 belső parkoló: 1800.-/nap
Regisztráció: A kiállításon kötelező szakmai regisztráció működik. Előzetes online regisztráció esetén a belépés ingyenes.
Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

(X)

(_gdeaq = window._gdeaq || []).push(["hit", "gdehu", "B21LyWcsNEpAbkttB3iYqKQsLQoinA9UhWnNt.JUPBL.27", "yncsdxpjwy", "fnlimcdntuhclniglvxkbbugmkki"],

["viewable", "gdehu", "B21LyWcsNEpAbkttB3iYqKQsLQoinA9UhWnNt.JUPBL.27", "vojihujort", "_gde_isndwl_vojihujort"]);

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.