BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Automotive Hungary a járműgyártás fóruma

A járműgyártás teljes spektrumát felölelő nemzetközi szakkiállítás-együttes a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban

A Hungexpo Zrt. nagyszabású, a magyar autógyártás teljes spektrumát felölelő járműipari szakkiállítás-csokrot szervezett 2014 őszén. A 2. alkalommal megrendezett AUTOMOTIVE HUNGARY és a 23. AUTÓTECHNIKA bemutatta a hazai autógyárak mellett a beszállítókat, alkatrészgyártókat, karbantartókat, a garázsipar résztvevőit és a járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplőit. Nincs hasonló témájú kiállítás a kelet-közép európai régióban, így a szervező a kiállítások megrendezésének folytatása mellett tette le a voksát.

A 2. alkalommal megrendezett AUTOMOTIVE HUNGARY és a már ismert AUTÓTECHNIKA kiállításokon egy időben 12 ország 250 kiállítója mutatkozott be. A HUNGEXPO-n rendezett autóipari bemutatót 8000 szakmai látogató kereste fel, 26 országból. A 4 nap alatt több mint 60 előadás zajlott, de az ÉLETPÁLYA MODELL bemutatókat, az AUTOMOTIVE-TECHTOGETHER diákversenyt és az ÁLLÁSBÖRZE-t is folyamatosan nagy érdeklődés kísérte.

A kiállító elmondták, hogy cégeik marketing programjának fontos eleme volt a rendezvény, melyre elsősorban potenciális partnerek és új üzlet szerzése, illetve termékeik/szolgáltatásaik ismertségének növelése céljából érkeztek. 80%-uk ajánlaná az kiállításon való részvételt más cégek számára is, és 96%-uk minden szakembernek javasolja a megtekintését.
A látogatók is hasonlóan pozitívan nyilatkoztak a rendezvényről: 89%-uk ajánlaná az AUTOMOTIVE HUNGARY megtekintését másoknak, és 83%-uk tervezi, hogy elmegy a kiállításra 2015-ben is.

A nagy sikerre való tekintettel, valamint a kiállítók többségének kérésére, a szakmai partnerek folytatólagos támogatása mellett, 2015-ben is megrendezi a Hungexpo Zrt. az autóipari beszállítói szakkiállítást!

Az Automotive Hungary legközelebb 2015. október 28-30. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER
A visszajelzések alapján tehát a rendezvény ideális szakmai találkozóhelyként szolgál, sikeresen összekötve a jól képzett magyar mérnököket, mérnökhallgatókat az üzleti szegmens szereplőivel. Nemcsak hazai, de külföldi egyéni és kollektív kiállítók is érdeklődnek már az idei kiállítás iránt, ami erősíti a rendezvény ÜZLET jellegét.

A TUDOMÁNY tematikához kiválóan kapcsolódnak a járműipar helyzetéről szóló szakmai előadások, a fejlesztésekről, innovációkról szóló prezentációk, bemutatók, melyek megoldásokat kínálnak a jelen autóipari igényeire, illetve választ adhatnak a jövőbeni kérdésekre.

Az EDU+WORK túra eseményeiben megismerhetik majd a fiatalok a képzéseket és leendő munkahelyeiket, valamint az ÁLLÁSBÖRZE keretén belül felmérhetik a járműipari humán keresletet. A KARRIER tematikát tovább erősítve idén is lesznek a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók, valamint AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER verseny.

TÁRSRENDEZVÉNY: AUTÓTECHNIKA–AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Kedvezményes előjelentkezési határidő kiállítók részére: 2015. június 30.

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu, [email protected]

(_gdeaq = window._gdeaq || []).push(["hit", "gdehu", "ciU1ZMO7lZg1UykT7i096ZSqzQC6xA78f4DQ8yjFViL.97", "oonpnpilss", "jsfvbtueizmclymtokxayfaegume"],

["viewable", "gdehu", "ciU1ZMO7lZg1UykT7i096ZSqzQC6xA78f4DQ8yjFViL.97", "lpegbnspyn", "_gde_isndwl_lpegbnspyn"]);


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.