BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

FREYWILLE ékszerek és nemes illatok – Magique, Innocent, Rose, Mystique

 

 

 

 

 

 

 

A tél elmúltával a FREYWILLE ékszerei és kiegészítői varázslatos illatkreációkkal színesítik az élet örömteli pillanatait. Fedezze fel az új LES PARFUMES FREYWILLE családot, amely az ékszerek eleganciáját tükrözve követi az exkluzív és előkelő megjelenésű kollekciókat.

 

 

 

A négy különböző illat – a légiesen könnyeden át az érzékien gazdagig - mint láthatatlan Haute Couture, egy-egy sajátos karakter kibontakoztatásával lengi körül viselőjét. A limitált kiadású LES PARFUMES FREYWILLE – mindegyike fenséges Eau de Parfum és ragyogó akár a folyékony ékszer – a parfümkészítés fellegvárának, a franciaországi Grasse tapasztalt mestereinek közel három éves fejlesztési eredménye.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A FREYWILLE további kiemelt újdonságai - a virágokkal gazdagon díszített tavaszias motívumok, az elegáns estélyi táskák, az impozáns ékszerórák, a gyönyörű selyemsálak – különlegessé és meséssé teszik a nappalokat és az éjszakákat.

 

HOMMAGE Á CLAUDE MONET
1. GAVROCHE kendő
2. SPHINX MAGIQUE Eau de Parfum
3. SOIRÉE VIENNOISE clutch
4. HELENA ékszeróra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.