BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Üzlet, tudomány, karrier a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban

Hazai és külföldi autó- és motorgyárak, járműipari beszállítók, alkatrészgyártók, ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
2015. október 28-30.
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Október végén újra megnyitja kapuit az AUTOMOTIVE HUNGARY, mely kiállítószámának és területének növekedése miatt az eddigi évek gyakorlatától eltérően nem a G, hanem az A pavilonban kerül megrendezésre az AUTÓTECHNIKA kiállítással.

A kiállítás fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki ünnepélyes keretek között nyitja majd meg a rendezvényt, és részt vesz a délelőtti kerekasztal-beszélgetésen.

A kiállítói felhozatalt tekintve elmondhatjuk, hogy a négy magyar autógyártó cég mellett idén először a BMW is képviselteti magát, valamint közel 300 járműipari beszállító, alkatrészgyártó, a saját területén meghatározó cég mutatja majd be tevékenységét. A magyarok mellett cseh, török, francia, lengyel, német, osztrák, szlovák és angol vállalatok is megjelennek.

Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősítik a MAJOSZ, a Német-Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-Pannon Régió közösségi standjai.

Az aktuális kiállítói lista itt olvasható: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista

A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épülnek.

A rendezvény igazi szakmai találkozóhely lesz, hiszen az ÜZLET tematikát erősíti majd a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, melynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői, a Magyar-Orosz Járműipari beszállítói fórum vagy az IFKA által szervezett előadás, mely az Enterprise Network Europe (EEN) térítésmentes szolgáltatásait mutatja be.

A TUDOMÁNY témában kerül megrendezésre a Járműfejlesztők Konferenciája, melynek témája „Remanufacturing, recycling az autóiparban”.

A jobline.hu-val együttműködve megrendezésre kerül az AUTOMOTIVE HUNGARY ÁLLÁSBÖRZE, melynek keretén belül a kiállítók ingyenesen leadhatják állásajánlataikat és részt vehetnek az Állásbörzén, a látogatók pedig felmérhetik a járműipari humán keresletet. A KARRIER tematikát tovább erősítve idén is lesznek a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók, valamint ismét három napig versenyezhetnek a műszaki egyetemisták az autopro.hu portállal közösen szervezett AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogether-ön, melyen idén is 17 autóépítő csapat részvétele és szoros küzdelemben való megmérettetése várható.

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA – Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás (2015. október 28-31.)

Bővebb információ és online szakmai regisztráció az ingyenes belépésért: www.automotivexpo.hu 

(_gdeaq = window._gdeaq || []).push(["hit", "gdehu", ".W1FL27wtZfr1q6K8qSL3pYTrtDRaEMlMDZc.5z_x13.v7", "yfpojpmhqy", "mmanrlievlqtzglkovurpzvkpfnv"],

["viewable", "gdehu", ".W1FL27wtZfr1q6K8qSL3pYTrtDRaEMlMDZc.5z_x13.v7", "vggfnmgmwt", "_gde_isndwl_vggfnmgmwt"]);

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.