BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az RSD parti sáv üdülőterületi csatornázás jelenlegi állása meghaladta a 94 százalékot

Meghaladták a 94 százalékos átlagot a kivitelezési munkálatokkal a csatornázást végzők a Duna menti településeken. A környezetvédelmi fejlesztés célja a parti sávban levő ingatlanok szennyvizeinek megfelelő elvezetése, tisztítása és elhelyezése.

 

 

 

 

 

 

A beruházás során, melyben közvetlenül 14 település érintett, a kivitelezők folyamatosan dolgoznak azért, hogy az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósuló, több mint 7 milliárd összköltségvetésű projekt határidőre befejezésre kerüljön. A beruházást felügyelő Közreműködő szervezetekkel aktív az együttműködés, a jelenlegi kivitelezési és elszámolási ütemezés is a terveknek megfelelően halad.
Az eredeti határidőt meghosszabbították, a beruházás várható befejezése: 2015. december 31.

A próbaüzem szeptember utolsó napjaiban elkezdődött. Ezalatt az időszak alatt az ingatlanoknak a rendszerre történő rákötése megkezdődhet. A rákötés kizárólag az adott területen a szolgáltatást biztosító üzemeltető és a tulajdonos között történő előzetes egyeztetés és szerződéskötés után történik. Amennyiben az üzemeltető megadja az engedélyt az élőre kötésre, az RSD Víziközmű Társulat az adatbázisban megadott elérhetőségeken a lakost értesíti az élőre kötés pontos időpontjáról.

Az érintett tulajdonosoknak nincs teendőjük, csak abban az esetben, ha az adataikban változást történt, melyet kérjük, hogy a Víziközmű Társulatnak legyenek szívesek jelezni.

A telken belüli bekötéseket a Víziközmű Társulat megbízásából a kivitelező Pulzus Plusz Kft. alvállalkozói végzik. Részletek a RSD Víziközmű Társulat honlapján olvashatóak www.rsdvt.hu Kapcsolat:

Tel: 06/70/707-2122, 06/24/999-240, E-mail: [email protected]

A településeken elkezdődtek az út helyreállítási munkálatok, tereprendezések, kiszoruló föld elszállítások.  Az útviszonyokkal, helyreállítással kapcsolatos bejelentéseiket a

PSZ RSD Konzorcium ügyfélszolgálatán tehetik meg:
Tel: 06/24/487-226, E-mail: [email protected]

A beruházás összköltsége: 7 248 649 900 Ft, melyből az Európai Unió által nyújtott megemelt támogatás összege: 6 886 217 405 Ft.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.