BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ipar Napjai nemzetközi szakkiállítás

Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban: világmárkák, valamint KKV-k és nagyvállalatok bemutatkozása

2016-ban újra megrendezésre kerül a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, átfogó képet mutatni egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtani a látogatóknak saját szakmai feladataik megoldásához.

Résztvevők:
Az elektronika, automatizálás, robotika, gépgyártás, beszállítóipar, logisztika legújabb megoldásai egy helyen! 12 ország 270 kiállító
ja foglalta le helyét a pavilonban, hogy az IPAR NAPJAI-n bemutassa termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit és újdonságait az érdeklődőknek.

Kollektív bemutatók is várják majd a szakembereket, számos kiállító vonul fel a Német–Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete, az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége, Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete és a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara standjain.

Folyamatosan frissülő kiállítói lista: http://iparnapjai.hu/hu/kiallitoi-lista

Programkínálat:
A széles kiállítói kör mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal jelentkezik majd a kiállítás, mint például:
- az IPAR 4.0 tematikára épülő Fraunhofer – SZTAKI projektközpont előadás szorozat és workshop, melyen többek között az aacheni Fraunhofer IPT képviselője bemutatja az aacheni perspektívákat az Industrie 4.0-val kapcsolatban,
- vagy a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete által szervezett Beszállítói Fórum, melyen az autóiparban dolgozó vagy ahhoz szorosan kötődő szakemberek kereshetik, illetve találhatják meg új üzleti partnereiket
- munkavédelmi konferencia "A védelem egyéni - a feladat közös" címmel
- előadások a YuMi®-ról, az ABB IRB14000 típusú kollaboratív robotjáról
- a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzést tart az energia elosztási berendezések és rendszerek tervezéséről
Részletes program: http://iparnapjai.hu/hu/programok

NAGYDÍJ verseny:
2016-ban is meghirdetésre került a NAGYDÍJ pályázat. Az újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát kínáló cégek pályázatait egy szakértőkből álló zsűri bírálta el, és a pályázatok közül négyet Nagydíjjal, egyet Különdíjjal és kettőt Elismerő Oklevéllel jutalmazott.
Nyertesek listája: http://iparnapjai.hu/hu/nagydij

Számos világmárkát képviselő cég, illetve hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok is készülnek, hogy 2016 májusában az IPAR NAPJAI-n bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat, fejlesztéseiket és újdonságaikat az érdeklődőknek.

Minden adott tehát ahhoz, hogy idén is sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat.

Online regisztráció az ingyenes belépésért:
http://iparnapjai.hu/hu/regisztracio

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.