BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

GP Consulting – a növekedés hulláma

Meghatározó lépés előtt áll a magyar biztosításközvetítői szektor egyik piacvezető cége. A GP Consulting Kft. a GPC New Wave divízió elindításával is kinyilvánított generációs nyitást hajt végre, hogy a tradíció és megújulás jegyében még hatékonyabban segíthessék a családok és vállalkozások anyagi biztonságának megteremtését az általuk közvetített biztosítási szolgáltatásokkal.

Számos változást tapasztalhattak az ügyfelek és a szakértők a társadalom, az ügyféligények, de a szokások és a jogszabályi környezet tekintetében is az elmúlt években. Mindez a családok és vállalkozások anyagi biztonságának megteremtéséhez megoldásokat kínáló biztosítási piacot is új kihívások elé állítja. Az országos lefedettséggel, mintegy 500 regisztrált tanácsadóval működő GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. alapító ügyvezetője, dr. Jankó Tamás szerint a vállalkozás, amely a biztosításközvetítői szektor egyik piacvezető többes ügynök cége, előremutató megújulással reagál az igényekre. A mintegy 80 ezer ügyfelet kiszolgáló, hét év alatt 7 milliárd forintos biztosítási állományt felépítő cég jelentős fejlesztéseket hajt végre, igazodva a digitalizált világhoz, törekedve az ügyfelek még magasabb szintű kiszolgálásra.

A megújulás részeként felépül egy új divízió – avat be részletekbe az ügyvezető. Ebben elsősorban Y és Z generációs fiatalokkal együttműködve garantálják a vállalat hosszú távú fenntartható fejlődését és növekedését. A cél, hogy 20-30 év múlva is az egyik legnagyobb, lehetőleg piacvezető szereplő legyen az 1991-ben alapított cég. Elindítják a GPC New Wave divíziót, ezzel együtt saját akadémiát is alapítanak, hogy a munkatársaiknak a lehető legjobb felkészítést biztosítsák az ügyfelek kiszolgálásához. Az akadémián a hiteles és sikeres munkatársak adják át a tapasztalataikat az új generációnak, felmutatva nekik egy olyan életpálya-modellt, amely kiemelkedő jövedelmet tesz elérhetővé a vállalat egyedi, generációkon átívelő érdekeltségi rendszerének révén.

A megújulás természetesen nem változtatja az alapértékeket – ezek közül a legfőbb az ügyfelekkel kiépített, bizalomra alapozott, személyes kapcsolat. Ugyanakkor a megújult internetes felületükön rövidesen indul az online értékesítés is, még szélesebb körben elérhetővé téve a közvetítői kínálatukat

Az ügyvezető szakmai meggyőződése, hogy az ügyféligények megismerése után szakszerű válaszokat csak több biztosító megoldási lehetőségeinek bemutatásával lehet adni.

A céget a lakossági, vállalati, mezőgazdasági és gépjármű biztosítások szakértőjeként ismerik. Azonban a vállalkozói szegmensben is egyre jelentősebb szerepet vállal a szolgáltatás finanszírozó egészségbiztosítások közvetítésében. A vállalkozások számára kedvezőek ezek a lehetőségek, hiszen a magán egészségügyi szolgáltatásokra költött kiadásokat költségként elszámolhatják. A GP Consulting az egész országban kínált szolgáltatásainak sorában kiemelten foglalkozik a nyugdíjbiztosításokkal és lakáscélú előtakarékossági megoldásokkal is, amelyeket az állam jelentős vissza nem térítendő támogatásokkal ösztönöz.

https://www.youtube.com/watch?v=HQq0Fft2WAU&feature=youtu.be

Kiemelt figyelem az öngondoskodásra

A magyar lakosság többségében még nem tudatosult, hogy valójában milyen alacsony nyugdíjra számíthatnak az aktív éveik után. Ebben szerepet játszanak demográfiai jellemzők és más trendek is, mint például az elvándorlás, de a GP Consulting, amelyet a nyugdíjbiztosítások specialistájaként is ismernek az ügyfelek, komplex és személyre szabott megoldásokat kínál ezen a téren is – fogalmazott dr. Jankó Tamás.

A hamarosan országos hálózattal elinduló képzési rendszerükben kiemelt hangsúlyt fognak kapni az előtakarékossági megoldások, a fiatal szakembereket nagy számban kívánják felkészíteni, hogy tudatosítsák az öngondoskodás fontosságát. Az ügyvezető úgy látja, a szemléletformálásban a szakmának is felelőssége van, és a cég az öngondoskodási szerepvállalás mély tanításával nemcsak egy életre szóló hivatást ad a fiatal szakemberek kezébe, de a közjót is szolgálja a téma képviseletével.

A GPC Akadémia ősszel indul Budapesten, és a felsőoktatás hagyományos vidéki központjaiban is elérhetővé teszik a képzéseiket. A fiatalokat szinte bármilyen területről várják: pénzügyi, közgazdasági végzettséggel vagy folyamatban levő tanulmányokkal, de jogász, pedagógus, műszaki tanulmányokkal is építhetnek karriert náluk. A biztosítási szakma speciális ismereteit egy professzionális program keretében adják át a képzés résztvevőinek, segítve a specializációjukat, életre szóló karrierjük alapjainak megteremtését.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.